• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Akademi Yıldırım’a Büyük İlgi

Akademi Yıldırım’a Büyük İlgi
Yıldırım Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Akademi Yıldırım’ projesinde yazarlar ve akademisyenler öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.Yıldırım’ı her...

Yıldırım Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Akademi Yıldırım’ projesinde yazarlar ve akademisyenler öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Yıldırım’ı her alanda daha iyi bir noktaya getirme hedefiyle çalışmalarını hızlandıran Yıldırım Belediyesi, ‘Akademi Yıldırım’ ile ilçede eğitim gören 300 öğrenciye önemli katkılar vermeyi sürdürüyor. Akademi Yıldırım’ın öğrenciler için büyük bir imkan olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Medeniyet okulu ve bilgi-sanat şöleni olarak devam eden akademimizde gençlerimiz yaşadıkları ilçeyi, şehri, ülkeyi ve dünyayı bir medeniyet tasavvuru ile daha yakından tanıma fırsatı buluyor” dedi.

Ülkeleri güçlü kılan en önemli unsurlardan birisinin insan kaynağı olduğunu ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Avrupa ve Amerika ekonomik olarak çok iyi noktalarda; ancak bu ülkelerin sokakları mutsuz ve umutsuz gençlerle dolu. Bunun en önemli sebebi de manevi değerlerinin zayıf olmasıdır. Dolayısıyla biz tam anlamıyla güçlü bir ülke olmak istiyorsak ekonomik gücümüzün yanında manevi değerlerimizi üst noktalara taşımak zorundayız” diye konuştu.

KUŞAKLAR ARASI KÖPRÜ KURULUYOR

Genç kuşaklar ile önceki kuşakların bilgi ve birikim açısından birbirinden faydalanmasının önemine işaret eden Başkan Edebali, “Sürdürülebilir medeniyetimizi doğru tasarlayabilmemiz için birbirimizi anlamamız lazım. Böylelikle gençlerimiz toplumsal değerleri muhafaza ederek Türkiye’nin 21. yüzyılın en önemli güçlerinden biri olmasının yolunda önemli vazifeler üstlenecektir” diye konuştu.

Kaynak: IHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim