• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

ASD’ye özel ihracat ödülü

ASD’ye özel ihracat ödülü
ASD’ye özel ihracat ödülü

ASD Laminat firması, ihracatın gizli şampiyonları arasına girdi ve 2016 yılındaki ihracatıyla özel ödül aldı.

 Ekonomi Bakanlığı ile Tim’in ortak düzenlediği 2016 İhracat Zirvesi bu yıl İhracatın Gizli Şampiyonları Ödül Töreni ile renklendi.

Tekstilden teknolojiye pek çok sektörün, ihracat yapan temsilcilerinin merakla ve ilgiyle takip ettiği zirvede, ondan fazla dalda toplam 13 firmaya ödül verildi. Ödül verilen 10 farklı kategorinin dışında tutulan ve özel ödül olarak tanımlanan “Sürdürülebilir İhracat TİM Özel Ödülü”ne ise son yıllarda sürdürdüğü başarılı ihracat çizgisi ve bu ihracat çizgisindeki istikrarı nedeniyle Düzce’de kurulu ASD Laminat işletmesi layık görüldü.

Söz konusu “Sürdürülebilir İhracat TİM Özel Ödülü” nü ASD Laminat Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Alpay, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Tim Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki’nin elinden aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 2005’ten 2015’e kadar tüm arşivindeki ihracat rakamları incelenerek yapılan değerlendirmenin sonucunda verilen “Sürdürülebilir İhracat Tim Özel Ödülü” için tüm Türkiye’den 19 başarılı firma aday gösterildi.

Bu güçlü adaylar arasından ihracat performansının büyüklüğü ve sürekliliği dikkate alınarak Sürdürülebilir İhracat 2016 Şampiyonu “ASD Laminat” olarak ilan edildi.

ASD Laminat bu anlamlı ve önemli ödüle, bu süreçte (2005-2015 yılları arasında) ihracatını hiç düşürmemesi, krizlere rağmen performans kaybetmemiş olması ve yine tüm bu süreçteki dalgalanmalardan istikrarlı bir şekilde ihracatını arttırarak çıkabilmesi nedenleriyle layık görüldü.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim