• BIST 9524.71
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Büyükçekmece’de Mfö’ye Saygı Gecesi

Büyükçekmece’de Mfö’ye Saygı Gecesi
Büyükçekmece Belediyesi tarafından ‘Ustalara Saygı Gecesi’ etkinliği kapsamında Türk Pop Müziği’nin unutulmaz grubu MFÖ’ye saygı gecesi düzenlendi. Gecede sahneye çıkan Büyükçekmece Çocuk Korosu’ndaki...

Büyükçekmece Belediyesi tarafından ‘Ustalara Saygı Gecesi’ etkinliği kapsamında Türk Pop Müziği’nin unutulmaz grubu MFÖ’ye saygı gecesi düzenlendi. Gecede sahneye çıkan Büyükçekmece Çocuk Korosu’ndaki ‘99 Minik Yıldız’, seslendirdikleri MFÖ şarkılarıyla salondakilere duygu dolu anlar yaşattı.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ustalara Saygı’ etkinlikleri kapsamında Mazhar, Fuat, Özkan (MFÖ) gecesi düzenlendi. Etkinlik kapsamında Büyükçekmece Çocuk Korosu’nda yer alan 99 ‘Minik Yıldız’ MFÖ’ye ait unutulmaz eserleri seslendirdi. Çocukların seslendirdiği şarkıları zaman zaman aileleri de söyleyerek ederek destek verdi. Çocuk Korosu’na Oda Orkestrası eşlik etti.

Minikler konsere, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kayahan’ın ‘Gönül Sayfam’ şarkısı ile başladı. Düzenlenen geceye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fuat Güneri ve Özkan Uğur’un yanı sıra çok sayıda MFÖ hayranı katılırken grubunun diğer bir ismi olan Mazhar Alanson ise yurtdışı programı nedeniyle geceye katılamadı.

“ÖNEMLİ OLAN TOPLUMUN SANAT ELÇİLERİNİN ANILMASIDIR”

Konser sonunda sanatçılara plaket takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konsere gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Ustalara Saygı Gecesi olarak bu akşam MFÖ ile birlikte olduk. Bir eksiğimiz var, Mazhar yurtdışında. Önemli olan bu topluma sanat anlamında katkı sağlayıp, toplumun ortak paydası haline gelen sizin gibi sanat elçilerinin bir şekliyle anılmasıdır. Ustalara Saygı projesinin asıl adı budur aslında. Sizi her yerde dinleyelim ancak sizin gelip burada bizimle burayı paylaşmanız diye bir proje daha önce olmadı diye düşünüyorum” diyerek MFÖ eserlerini seslendiren çocukların önemine değindi.

Sahnede bir konuşma yapan Fuat Güneri ve Özkan Uğur, duygulandıklarını ifade ederek kendileri için düzenlenen geceden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

MFÖ İÇİN DEV PASTA

Öte yandan gecenin sonunda Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan MFÖ’nün fotoğraflarının basılı olduğu dev pasta Fuat Güneri ve Özkan Uğur tarafından kesilerek Başkan Akgün’e ikram edildi. Pasta kesiminin ardından Fuat ve Özkan, ‘Ele Güne Karşı’ şarkısını ‘Minik Yıldızlar’ ve Başkan Akgün ile hep bir ağızdan söyledi.

Kaynak: IHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim