• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İlk Kez Oyuncakları oldu

İlk Kez Oyuncakları oldu
4-6 yaş çocuklar için açılan Kur’an kursunda minikleri mutlu eden bir etkinlik yaşandı. Düzce Namık Kemal İlkokulu öğrencileri Hediyem Oyuncağın Olsun projesi kapsamında kendinden küçük miniklere oyuncak dağıttılar.

Düzce Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen Hediyem Oyuncağın Olsun kampanyası için bugüne kadar toplanan 3 bine yakın oyuncak yerlerine ulaştırılmaya başlandı. İlk olarak bugün Çamköy TOKİ mahallesinde Kur’an kursundaki minik öğrenciler oyuncağa kavuştu.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim ve Müftülük ortaklığında organize edilen etkinlikte Namık Kemal İlkokulu öğrencileri miniklere tek tek oyuncak dağıttı.

Oyuncakları gören Miniklerin mutlulukları gözlerinden okunurken, ablalarının ağabeylerinin dağıttı paketleri tek tek açarken büyük sevinç yaşadılar.

Müftü Selami Emen “Kur’an kursumuz geçen sene açıldı. İlk açıldığında bayanlara yönelikti. Daha sonra 4-6 yaş grubunu da dahil ettik. Bu çalışmada Valimiz Sayın Ali Fidan da çok büyük destek oldular. Burada 36 öğrencimiz var eğitim gören. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız bir faaliyet. Namık Kemal İlkokulu öğrencilerimizle çocuklarımıza oyuncak hediye ettik. Anlamlı bir buluşma oldu” dedi.

 Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Hediyem Oyuncağın Olsun projesine 2 bin kişinin katıldığını söylerken, ilk etkinliği Çamköy’de gerçekleştirdiklerini belirtti.

 Dereci, “Gençlik merkezinin tasarladığı proje olan Hediyem Oyuncağın Olsun için Milli Eğitim Müdürlüğümüzle görüştük. Onlar da sıcak baktılar. Asıl amacımız paylaşmayı öğretmek, 2 bin kişi etkinliğimize katıldı, 3 bin oyuncak toplandı. Bu oyuncakları maddi imkansızlıkları olan kırsal kesimdeki ana okullarına dağıtmayı planlıyoruz. İlkini buradaki çocuklarımızı verdik” şeklinde bilgi verdi

 Hediyem Oyuncağın Olsun projesi ile hem kardeşlerine oyuncak hediye eden hem de belki de ilk kez oyuncağı olan çocukların da yüzü güldü.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim