• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Manisa’da Ferhat Göçer Coşkusu

Manisa’da Ferhat Göçer Coşkusu
Pop müziğin sevilen sesi Ferhat Göçer, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Atatürk Kent Parkı’nın açılış etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Binlerce Manisalı ünlü sanatçıyı...

Pop müziğin sevilen sesi Ferhat Göçer, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Atatürk Kent Parkı’nın açılış etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Binlerce Manisalı ünlü sanatçıyı izlemek için Atatürk Kent Parkı’na akın ederken, ünlü sanatçı gece boyunca seslendirdiği parçalarla Manisalıları kendine hayran bıraktı.

Manisa’nın yeni sosyal alanı 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı Manisalı vatandaşlara festival tadında günler yaşatıyor. Park içerisinde yer alan oyun parklarında, gösteri havuzunda, mini golf sahasında keyifli dakikalar geçiren Manisalılar bunun yanı sıra gerçekleştirilen konserlerde de hoşça vakit geçiriyor. Bu çerçevede önceki akşam Türk Rock Müziğinin sevilen sesi Kıraç’ı ağırlayan Atatürk Kent Park’ı bu kez Pop Müziğin dev ismi Ferhat Göçer’i konuk etti. Binlerce kişinin izlediği konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve daire başkanları da izledi. Konser alanına eşi Şeyda Ergün ile birlikte gelen Başkan Ergün Manisalılar tarafından alkışlarla karşılandı.

BAŞKAN ERGÜN EŞİ ŞEYDA ERGÜN İLE DANS ETTİ

Konser öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün için çalan “Bir Şarkısın Sen” adlı parçaya meydanı dolduran binlerce Manisalı cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti. Başkan Ergün de meydanı dolduran Manisalıları selamladı ve eşi Şeyda Ergün ile birlikte dans ederek karşılık verdi. Programda daha sonra havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Atatürk Kent Parkı’nda meydanı dolduran binlerce Manisalı, gösteriyi hayranlıkla izledi. Kimi vatandaşlar gösterileri cep telefonlarına çekerek anı ölümsüzleştirdi

GÖÇER MANİSALILARI BÜYÜLEDİ

Havai fişek gösterisinin ardından Pop Müziğinin sevilen sesi Ferhat Göçer sahneye çıktı. Göçer, ‘Biri Bana Gelsin’, ‘Ayrılsak Ölürüz Biz’, ‘Kalbe Kiralık Aşklar’ gibi şarkılarını Manisalılar için seslendirdi. Zaman zaman seslendirdiği hareketli şarkılarla konser alanını dolduran binlerce Manisalıyı kendine hayran bırakan ünlü sanatçı, hayranlarını kendi cep telefonuyla çekerek, hesabından canlı olarak yayınladı. Konser alanına sığmayan Ferhat Göçer hayranları, konseri Atatürk Kent Parkı içerisinde izledi.

BAŞKAN ERGÜN HALAY ÇEKTİ

Gece boyunca Başkan Ergün de eşi Şeyda Ergün ile ünlü sanatçının seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Bunun yanı sıra Başkan Ergün Meydanı dolduran binlerce Manisalının coşkusuna ortak olarak, vatandaşlarla birlikte halay çekti.

MANİSALILAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Konserin sonunda Göçer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü sahneye davet etti. Başkan Ergün de, Göçer’i sahne performansından dolayı tebrik etti. Manisalıların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Ergün, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün beni en çok mutlu eden, Atatürk Kent Parkı içerisinde gezerken vatandaşlarımızdan duyduğumuz memnuniyet. Manisalılar 170 bin metrekarelik böyle bir alana, böyle bir yatırımın yapılmış olması nedeniyle mutluluğunu ifade ettiler. İnsanlarımızı mutlu edebiliyorsak, bizim için önemli manevi değer bu. Çünkü Manisalılar her şeyin en iyisine layık. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Biz bunun çaba ve gayreti içerisindeyiz. Ümit ediyorum, bu güzel eğlence dolu günler burada bundan sonra da devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Ergün, Göçer’e çiçek ve Manisa Mesir Macunu hediye etti.

KENT PARK’TA ERGÜN’E SEVGİ SELİ

Konserin ardından Başkan Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte Atatürk Kent Parkı’nı gezdi. Başkan Ergün, Manisalılar tarafından ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti, sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Ergün kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Atatürk Kent Parkı’nı bir süre gezerek vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün daha sonra park içerisinde yer alan Kahve Durağı’nda şarkıcı Ferhat Göçer’i ağırladı. Burada Göçer’e Atatürk Kent Parkı’nın özellikleri hakkında bilgi veren Başkan Ergün, Manisalının yeni bir sosyal alana kavuştuğunu ifade etti.

Kaynak: IHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim