• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Yedi Güzel Adam Veda Turunda

Yedi Güzel Adam Veda Turunda
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Yedi Güzel Adam’ dizisi çekimlerini tamamladı. 2 yıldır Kahramanmaraş’ta çekilen Yedi Güzel Adam oyuncuları Kahramanmaraş’a veda etti.Türk edebiyatında önemli yerleri ol...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Yedi Güzel Adam’ dizisi çekimlerini tamamladı. 2 yıldır Kahramanmaraş’ta çekilen Yedi Güzel Adam oyuncuları Kahramanmaraş’a veda etti.

Türk edebiyatında önemli yerleri olan Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Sezai Karakoç, Nuri Pakdil ve Alaeddin Özdenören’in hayatlarını konu alan, aynı zamanda 1970’li yıllara ait sağ-sol çatışması, Maraş Katliamı ve Türkiye’nin 1980 darbesini konu alan dizi çekimleri sona erdi.

Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kemal Uçar, Orhan Kanalp, Baran Akbulut, Mertcan Sevimli, İlker Kızmaz, Şahika Koldemir, Çağdaş Tekin, Fatih Murat Teke ve Bora Cengiz gibi isimlerin yer aldığı ‘Yedi Güzel Adam’ oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ve ekibi, Kahramanmaraş’ta veda turuna çıktı.

Bir Kahramanmaraşlı olarak kentten ayrılığını ifade eden Uraz Kaygılaroğlu, “Birisi Kahramanmaraş’a gideceksin, Maraş’ta bir buçuk iki yıl yaşayacaksın, oradaki herkesi çok seveceksin, herkes de seni çok sevecek, işini yapman için herkes elinden geleni yapacak, her kolaylığı sağlayacak, devlet erkanından en ufak esnafına kadar herkese Allah razı olsun. Bize çok başka duygular, çok güzel günler yaşattılar. Zor oldu, kendi evimizi bırakıp geldik. Geldik, gittik, bir öyle, bir böyle, kolay bir şey değildi. Ama bunu kolaylaştıran, bizi evimizde gibi hissettiren tüm Kahramanmaraşlılara çok teşekkür ediyoruz, Allah hepinizden razı olsun. Her günümüz buradaki insanlarla geçti yani böyle çok da konuşamıyorum, normalde bilir insanlar konuşkan bir adamımdır. Böyle insan düğümleniyor işte gider ayak. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bir memleketimiz daha oldu yani Allah var, buralı gibi hissettik kendimizi. Buranın ağzıyla konuştuk. Buranın lehçesiyle konuştuk. Edem dedik, gelim, gidim dedik. Yani bunları burada kaptık” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu, konuşmasının sonunda, “Yedi Güzel Adam, veda etmez, böyle tarihe altın harflerle yazdırmış ismini bu güzel adamlar bu diziyle bir nebze daha olsun genç nesillere tanıtılmış oldu.Onların ruhu şad olsun.Onları onurlandıra bildiysek ne mutlu bize.Hatamız olduysa birilerini kırdıysak, sürçülisan ettiysek af ola” diye konuştu.

Kaynak: IHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim