• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Yener-vendetta Konseri Başkent’i Salladı

Yener-vendetta Konseri Başkent’i Salladı
Ünlü popçu Hande Yener, dünyaca ünlü DJ’lerden David Vendetta ve oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte Ankaralı müzik severleri coşturdu. Vendetta, Hande Yener ile yeni bir şarkının çalışması içinde olduk...

Ünlü popçu Hande Yener, dünyaca ünlü DJ’lerden David Vendetta ve oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte Ankaralı müzik severleri coşturdu. Vendetta, Hande Yener ile yeni bir şarkının çalışması içinde olduklarını müjdeledi.

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Hande Yener, dünyaca ünlü DJ David Vendetta ve DJ’lik yapan oğlu Çağın Kulaçoğlu’yla birlikte Ankara Quaestor isimli gece kulübünde konser verdi. Salonu tıklım tıklım dolduran başkentli müzik severler yüksek sesli müzikle gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Konser öncesi kameraların karşısına geçen Hande Yener ve David Vendetta basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“AVRUPA’DA BÖYLE BÜYÜK DJ’LERLE KONSERLERE GİTMEK İSTİYORUM”

Hande Yener, David Vendetta ile çalışmanın çok güzel olduğunu vurgulayarak, “Şu ana kadar 4 tane şarkıma remix yaptı. Şimdi de ortak bir çalışmamız olacak. Avrupa’da ve Türkiye’de belki de Amerika’da çıkacak parça. Ben Avrupa’da da böyle büyük DJ’lerle konserlere gitmek istiyorum. Hande Yener olmak çok güzel bir duygu. Dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışabilme ve tanışabilme fırsatı yaratıyor. Yarın gece de David çalacak. Bugün biz buradayız hem de bir toplantı yapmış olduk yeni projeyle ilgili. Böyle heyecanlı bir süreçteyiz” diye konuştu.

Başarısının sırrını müziğe olan aşkına bağlayan Yener, “Yatıyorum kalkıyorum müzik düşünüyorum. Ne yaparsam yapayım müzik düşünüyorum” dedi.

YENİ ŞARKI PROJESİNİ VENDETTA MÜJDELEDİ

David Vendetta ise, “Kendi ve sesi bu kadar güzel bir artistle çalışmak benim için de mutluluk. Böyle bir istek geldiğinde tabi ki yaparım dedim. Şimdiye kadar 4 tane remix yaptık. Bir tane daha yepyeni bir şarkı gelecek” ifadelerini kullandı.

SEBASTIAN BEACH’E ÖZEL CD ÇIKACAK

Bodrum Yalıkavak’ta Sebastian Beach açacağını hatırlatan Yener, “Bu beachte dünyaca ünlü DJ’ler gelecek. Bunlardan biri de David olacağı için çok mutluyum. Oradaki performanslarımız için de bir şov düşünüyoruz. Hem şarkı söyleyip hem dans etmem David’in hoşuna gidiyor. Yazın Sebastian Beach’te özel bir CD çıkaracağız. Bu ortak projeyle birlikte başka projeler yapacağız. Bir şey yaptığımda herkes duysun istiyorum. Bu konuda takık birisiyim. İşin herkese geçmesi için gerçekten elimden geleni yapıyorum. Ben deliyim beni kendi halime bırakın” dedi.

Yener, konserde oğlunun da kendi şarkıları için DJ’lik yapacağını belirterek, “Birazdan oğlum da bana çalacak. Oğlum da müzikle dolu dolu ilgileniyor. Enerjik bir aileyiz. Böyle doğmuşuz onu da müziğe yansıtıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: IHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim