10 SENEDE 11 KEZ AMELİYAT OLAN ÜNLÜ İSİMDEN ÜZEN HABER GELDİ

Üzen Haber Geldi

10 Senede 11 Kez Ameliyat Olan Ünlü İsimden Üzen Haber Geldi

03 Eylül 2018 Pazartesi 21:00

10 senede 11 kez a-meliyat olan Fulden Uras’a, rutin kontrolleri için gittiği hastanede m-eme k-anseri t-eşhisi koyuldu. Şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” dedi. Fulden Uras, g-öğsündeki kitleler yüzünden z-or günler geçiriyor.

1-417.jpg

10 senede 11 kere a-meliyat olan Fulden Uras’a rutin kontrol kontrolleri için gittiği h-astanede m-eme k-anseri t-eşhisi konuldu. B-ıçak altına yatacak olan şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin.” dedi. Şarkıcı sosyal medya hesabından h-astalık sürecini ve yaşadığı z-orluğu şu sözlerle dile getirdi: “Bu bir emar görüntüsü… Çoğu kadının kabusu. K-orktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü . Yaklaşık 10 senedir 8 sağ m-eme 3 sol m-eme olmak üzere 11 a-meliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz. Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki m-eme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki b-ıçak k-emiğe d-ayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim, dostlarım, kardeş yerine koyduklarım, canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler.

2-316.jpg

10 senede 11 kez a-meliyat olan Fulden Uras’a, rutin kontrolleri için gittiği hastanede m-eme k-anseri t-eşhisi koyuldu. Şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” dedi. Fulden Uras, g-öğsündeki kitleler yüzünden z-or günler geçiriyor. 10 senede 11 kere a-meliyat olan Fulden Uras’a rutin kontrol kontrolleri için gittiği h-astanede m-eme k-anseri t-eşhisi konuldu. B-ıçak altına yatacak olan şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin.” dedi. Şarkıcı sosyal medya hesabından h-astalık sürecini ve yaşadığı z-orluğu şu sözlerle dile getirdi: “Bu bir emar görüntüsü… Çoğu kadının kabusu. K-orktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü . Yaklaşık 10 senedir 8 sağ m-eme 3 sol m-eme olmak üzere 11 a-meliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz.

3-224.jpg

Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki m-eme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki b-ıçak k-emiğe d-ayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim, dostlarım, kardeş yerine koyduklarım, canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.