4 ÇOCUK ANNESİNİN DOĞUM SONRASI VÜCUDUNDAKİ DEĞİŞİM

Devamını Oku...

4 Çocuk Annesinin Doğum Sonrası Vücudundaki Değişim

19 Şubat 2018 Pazartesi 17:30

Anne olmak, dokuz ay bebeğini karnında taşımak, kilo almak, tüm duygularının değişmesi kolay şeyler değil elbette. Doğum sonrası halini dürüstçe hiç bir şey saklamadan paylaşan kadın bir çok kişiye de ilham kaynağı oluyor. Mel Watts ‘ın dünyanın bir çok yerinden takipçisi var.

Avustralya ‘da yaşayan Mel Watts, dört çocuklu genç bir anne. Sosyal medyada “The modern mumma” (Modern anne) adıyla tanınıyor ve birçok takipçisi bulunuyor.

Dışarıdan göründüğünde hiç bir sıkıntısı olmayan, kusursuz, hatta imrenilen bir hayata sahip gibi görünen Mel Watts aslında hiç de öyle olmadığını söylüyor.

Doğurduğu çocuklardan sonra vücudundaki deformasyondan nefret eden, çoğu zaman kedisini iğrenç bulan Mel Watts sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Mel, vücudundaki çatlaklara ve sezaryen izlerine takmaktansa anneliğin nasıl mucizevi olduğuna odaklanmak gerektiğini söylüyor ve ekliyor bu fotoğraflara filtre koymak kendimi daha iyi hissettirseydi ama öyle değil. Dünyaya küçük insanlar getirmek daha mucizevi bir şey!

Watts doğumdan sonraki çatlaklarının ve 8 ay önceki sezaryen izlerinin bulunduğu fotoğrafının altında şunları söylüyor: “Eğer dünyanın en değerli hediyeleri bu yaralara neden oluyorsa ölene kadar bu savaş izlerini taşımaya razıyım. İnsanları, hangi sorunlarla yüz yüze gelirlerse gelsinler, kendilerini oldukları gibi sevmeleri yolunda heveslendirmek çok önemli.

İleride dünyaya liderlik edecek, yeni şeyler üretecek, bir şeyler değiştirecek yeni bir nesil getirmek kendilerini kabul etmelerini sağlamak için hayati bir önem taşıyor aslında.Size küçük gibi gözüken bir şey başkaları için koca bir dağ gibi durabilir. Ve eğer siz de benim gibiyseniz, kendinize karşı iyi davranın.”

Dört çocuk annesi kadının paylaşımlarından sonra bir çok kadın kendisine destek verdi. Sosyal medyada kendisine ilham kaynağı olduğunu söyleyen bir çok kadın takipçisi var.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.