7.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU TUSİNAMİ UYARSI YAPILDI

Deprem Oldu

7.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU TUSİNAMİ UYARSI YAPILDI

06 Ağustos 2018 Pazartesi 22:27

Endonezya'nın doğu bölgesinde bulunan Lombok Adası yakınlarında 7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı. Endonezyada şiddetli deprem.. Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu (BMKG), Lombok Adası'ndaki Mataram

5-165.jpg

kentinin kuzeydoğusunda kaydedilen 7 büyüklüğündeki depremin yerin 15 kilometre derinliğinde tespit edildiğini duyurdu. Bölge için tsunami uyarısı yapıldı. Yetkililer, can kaybı ya da yaralı olduğuna ilişkin açıklama yapmadı. Geçen hafta aynı bölgede meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 1 kişi yaşamını yitirmiş ve bölgede turistik amaçlı bulunan binden fazla dağcı güvenli bölgeye tahliye edilmişti.

5-165.jpg

Endonezya'nın doğu bölgesinde bulunan Lombok Adası yakınlarında 7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı. Endonezyada şiddetli deprem.. Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu (BMKG), Lombok Adası'ndaki Matara kentinin kuzeydoğusunda kaydedilen 7 büyüklüğündeki depremin yerin 15 kilometre derinliğinde tespit edildiğini duyurdu. Bölge için tsunami uyarısı yapıldı. Yetkililer, can kaybı ya da yaralı olduğuna ilişkin açıklama yapmadı. Geçen hafta aynı bölgede meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 1 kişi yaşamını yitirmiş ve bölgede turistik amaçlı bulunan binden fazla dağcı güvenli bölgeye tahliye edilmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.