AĞIZ KOKUSUNA KARŞI BUNU YAPIN!...

KESİN ÇÖZÜM

AĞIZ KOKUSUNA KARŞI BUNU YAPIN!...

16 Temmuz 2018 Pazartesi 23:29

Ağız kuruluğu, diş ve diş etiyle ilgili rahatsızlıklar ve mide hastalıkları ağız kokusu yapabilir. Kendinizi ve çevrenizdekileri bu dertten kurtarmak için ağız kokusuna iyi gelen bitkisel çözümler; Karanfil, ağız kokusu için en

agiz-kokusu-670x330.jpg

etkin çözümlerden biridir. Herkes tarafından bilinir, keskin kokusu ve antioksidan özellikleri ile ağız kokusuna birebir faydalıdır. Çiğnenebileceği gibi karanfil çayı şeklinde hazırlanarak da içilebilir. Aloevera, ağız kokusuna sebep olabilecek kesiklere, yanıklara ve yaralara karşı faydalı bir bitkidir. Tam da bu özelliklerinden ötürü ağız kokusuna karşı kullanılabilir. Aloe vera, iltihap önleyici ve mide asidini düzenleyici özelliği ile ağız kokusunun giderilmesinde yardımcı olur. Ada çayı, antibakteriyel özelliği ile ağız kokusuna karşı faydalıdır. Diş eti iltihabı ile oluşabilecek ağız kokusuna karşı faydalıdır. Siyah çay, ağız kokusu gidermeye yardımcıdır, içerisindeki polifenoller ile güçlü antioksidanlara sahiptir ve dişlerde oluşan plakları önleyerek ağız kokusuna yol açabilecek birçok sorunu engeller. Yeşil çay, ağız kokusunu içerisindeki aromatik etki ile ağızdaki kötü kokuyu giderir. Tarçın, çok sağlıklı bir bitki olmasının yanında çubuklarında bulunan esansiyel yağlar ağız kokusuna yol açabilen bakterileri engeller. Isırgan otu,ağız kokusunun bir önemli nedeni olan vücuttaki toksin birikmesini önleyerek ağız kokusuna karşı idealdir.

Nane çayı, güçlü bir antiseptik olan nane ağız kokusuna sebep olan bakterileri temizler ve ağzı hijyenik tutar. Maydanoz, çiğneyerek yendiğinde ağızda oluşabilecek kötü kokuları bastırır ve nefesi temizleyen klorofil sayesinde ferahlatır. Ekinezya çayı, düzenli olarak alındığında ağız kokusunu giderir. Ağız kokusundan kurtulmak için doğal yöntemleri kullandıktan sonra eğer sonuç alamaz iseniz bir dişçiye görünmeniz gerekebilir. Bazı rahatsızlıklar da ağız kokusu yapabilir. Doğal yöntemler her zaman çok iyidir fakat tıbbi tedavinin yerine asla geçmez.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.