BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, İSMET ALGÜL’Ü TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda erkekler 56 kiloda mücadele ederek bronz madalya kazanan milli sporcu İsmet Algül iç...

Bakan Çağatay Kılıç, İsmet Algül’ü Tebrik Etti

11 Nisan 2015 Cumartesi 20:18

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda erkekler 56 kiloda mücadele ederek bronz madalya kazanan milli sporcu İsmet Algül için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç yayımladığı tebrik mesajında, “Kadın sporcularımızın arkasından gelen İsmet Algün’ün bronz madalya haberi bizlere bir mutluluk daha yaşattı. Aldığımız bu sonuçlar çerçevesinde görüyoruz ki spor adına doğru adımlar atıyoruz. Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününde sporcularımız toplamda 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya isimlerini yazdırdılar. Kürsüye çıkarak bayrağımızı dalgalandırdılar ve bizleri gururlandırdılar. İsmet Algül’ü ve bu başarısında emeği gecen tüm ekibi tebrik ederim. Devam eden Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek milli sporcularımıza da tekrar başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.