BARTIN MÜFTÜLÜĞÜN’DEN KAN BAĞIŞI

Bartın Müftülüğü tarafından 2015 yılı 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.Türkiye Kızılay Derneği Karabük Kan Bağış Merkezi’nce Kızılay Kan Merkezi yetkilikliler...

Bartın Müftülüğün’den Kan Bağışı

15 Nisan 2015 Çarşamba 17:23

Bartın Müftülüğü tarafından 2015 yılı 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türkiye Kızılay Derneği Karabük Kan Bağış Merkezi’nce Kızılay Kan Merkezi yetkiliklilerine din görevlileri tarafından kan bağışı düzelendi.

Müftülük Konferans salonunda din görevlilerinin katıldığı kampanya hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Mahmut Gündüz, “Onun yeryüzünü şereflendirmesi ile insanlığın dünü, bugünü ve geleceği aydınlanmıştır. İnsanlık onun rehberliğiyle yeniden yolunu bulmuş onun öğretileri sayesinde insanlık dünyaya sevgi ve şefkat nazarıyla bakmayı öğrenmiştir. İslam aleminin her yıl artan bir heyecanla yaşadığı Kutlu Doğum Haftası birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü daha da genişletip derinleştirmektedir. "Hz. Peygamber ve Birlikte yaşama Ahlakı" temalı Kutlu doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Kan bağışı kampanyası Din görevlilerinin ve halkında katılımlarıyla Müftülük Konferans salonumuzda büyük bir ilgiyle yapılması mutluluk verici” dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.