BEYKÖY’DE OSMAN KILIÇ’A TAM DESTEK

Düzce’nin Beyköy Belediye Başkanı ve AK Parti Beyköy Belediye Başkan adayı Osman Kılıç’a AK Parti’den tam destek. Başkan Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Beyköy’de Osman Kılıç’a tam destek

04 Mart 2024 Pazartesi 16:19

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, köy muhtarları ve AK Parti Mahalle ve köy temsilcileriyle birlikte toplantı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve partili yöneticiler katıldı. 

gh04qcmxwaaflq7.jpg

 Başkan Osman Kılıç, programda Beyköy'de hız kesmeden hizmetlere devam edileceğini belirterek, "Belde halkımızdan 31 Mart için destek istiyoruz. Beyköy'ü geliştirmek, kalkındırmak ve daha ileriye taşımak için yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

gh04uemwmaafe9z.jpg

 Ayşe Keşir “Beyköy teşkilatımızla çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

 Milletvekili Ercan Öztürk, “Beyköy’de muhtarlarımız ve köy temsilcilerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Düzce’mizin geleceği için çalışan kıymetli arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

gh04p0awoaaci6-.jpg

 İl başkanı Hasan Şengüloğlu, “Köylerimizin ihtiyaçları ve yeni dönemde planladığımız hizmetlerimizi değerlendirdik. İnşallah 31 Mart'ta milletimizin desteğiyle hep birlikte hizmetleri daha güçlü bir şekilde ilmek ilmek işleyeceğiz” dedi.

gh04uh5xuaan6ay.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.