BİGA’DAN KAŞDEMİR’E DESTEK

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milletvekili adayı İsmail Kaşdemir’in seçilmesinin Bigalılar için büyük bir şans olduğunu belirtti.Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, milletvekili İsmail K...

Biga’dan Kaşdemir’e Destek

15 Nisan 2015 Çarşamba 13:13

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milletvekili adayı İsmail Kaşdemir’in seçilmesinin Bigalılar için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, milletvekili İsmail Kaşdemir’in vekilliği döneminde bir çok önemli projeye imza attığını belirterek, “4 yıldır beraber çalıştığımız, gençliği, dinamizmi, sempatikliği, ve çalışkanlığı ile Biga’da birçok başarılı projeye imza atmış mevcut Milletvekilimizdir. Hastane devam ediyor, Hükümet konağı, Adliye binası, Taşolluk barajı, Kaynarca göleti, Gürgendere, Kaldırımbaşı göletleri sulama sistemleri yapımı son hız devam ediyor. Karabiga yolumuz bu yıl bitecek. Yeni dönemde tecrübeli bir vekil ile yola devam ediyoruz. Diğer partinin adaylarına baktığımızda, seçilebilecek olan Bigalı tek İsmail Kaşdemir var. Biga’da yapılan birçok hizmetin altında Ak Parti var. Ak parti her zaman Muhtarların yanında oldu, çok sert bir kışımız geçti, yağışlar sürekli devam ediyor, en kısa zamanda yol çalışmalarımız başlayacak” dedi.

Geçtiğimiz yıl köylere, 80 bin metrekare parke taş döşendiğini söyleyen Şahin, “Bu yıl 60 bin metrekare parke taş döşenmesi için ihale süreçlerindeyiz. Pazar günü Gümüşçay hayrı sonrası çalışmalarımıza başlıyoruz. Kocabaş Çayı ıslahı son hız devam ediyor. Hacımadan köprüsü ve Çavuşköy köprüsü kocabaş ıslah projesinin bir parçasıdır. Şu anda Çavuşköy köprüsü yapılıyor biter bitmez dere çalışmasına geçilecek.7 Haziranda yapılacak olan seçimlerin Ülkemize ve Biga’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.