BİLİM OYUNLARINDA MİLLİ GURUR

Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında Matematik Kategorisinde Düzce BİLSEM öğrencisi İrem Gülce Yazgan, olimpiyatlarda Düzce’yi ve ülkemizi temsil edecek.

Bilim oyunlarında milli gurur

29 Mayıs 2021 Cumartesi 12:29

Düzce BİLSEM adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir çok başarılı öğrenciyi bünyesinde barındırarak hem Düzce’yi ve Türkiye’yi uluslararası arenada başarılı ile bir şekilde temsil ediyor.

Son olarak Düzce BİLSEM, uluslararası olimpiyatlara bir kişiyi daha gönderdi. Düzce BİLSEM tarafından yapılan açıklamada: “ TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim Olimpiyatları Matematik kategorisinde geçtiğimiz ay altın madalya alarak ülkemizi uluslararası Arena'da Matematik Olimpiyatları'nda temsil edecek takım belirleme kampına davet edilen Düzce BİLSEM Olimpiyat Takım Kaptanı Altın  Madalyalı öğrencimiz İrem Gülce Yazgan, 6 kişilik olimpiyat milli takımına seçilerek Ülkemizi Uluslararası Olimpiyatlarda temsil edecek takımda yerini almıştır. Önümüzdeki günlerde Matematik Olimpiyatları Balkan Şampiyonası'nda yarışacak olan milli takımımıza ve öğrencimize başarılar diliyoruz.

3 yıldır ilimizde süren Bilim Olimpiyatları çalışmaları sonucunda ilimize bu denli bir başarıyla gururlandıran sevgili öğrencimiz ve ailesini, Takım Koçu Matematik Öğretmenimiz Hasan ŞAHİN'i Tebrik ediyor Balkan  ve Dünya Olimpiyatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerinde bulunuldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.