BU DOĞAL KARIŞIMLA DİŞ AĞRISINDAN SANİYELER İÇİNDE KURTULUN!

Devamını Oku...

Bu Doğal Karışımla Diş Ağrısından Saniyeler İçinde Kurtulun!

14 Ocak 2018 Pazar 14:41

Hayatınızı kabusa çeviren dayanılmaz diş ağrısından 5 saniyede kurtaran doğal yöntem..

Diş ağrısının en büyük özelliği genellikle kendini gece göstermesidir, bunun sebebi ise vücut artık kendini dinlemeye geçtiği için ağrı sızı hep gece yaşanır. Elbette diş ağrısına hazırlıksız yakalanabilirsiniz, bu gibi durumlarda ağrı kesici bile her zaman iş görmez. Dolayısıyla daha etkili bir karışıma ihtiyaç duyulur, birazdan sayacağım malzemeleri dişiniz ağrımıyorken tedarik etmenizde fayda var. Ansızın gelen sıkıcı diş ağrısını yaşamak istemiyorsanız elbette.

Siz, siz olun dişinizde problem olduğunu hissettiğiniz anda doktora başvurun, aksi halde ilerleyen safhalarda değil karışım yada ağrı kesici, dişe uygulanan lokal anestezi bile işe yaramıyor. Neredeyse tüm diş ağrılarında etkili çözüm sunan karışımı bir yere not almanızda fayda var.

Bu karışımın etkili olduğu diş sorunlarını saymak gerekirse:

Diş çürümesi

Bir dişin kaybı

Kırık dişler

Plaka

Dişte apne

Düşen düz ya da dökülen dolgular

Dolgu veya kronların yetersiz yerleştirilmesi

Malzemeler;

½ Çay kaşığı sarımsak tozu

½ Çay kaşığı karanfil tozu

1 Çay kaşığı Hindistan cevizi yağı

Tüm malzemeleri bir cam kabın içinde macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Karışımı diş fırçası yardımı ile ağrıyan dişinize iyice yedirin. Tekrarlayan ağrılarda bu işlemi günde 3 defa yapabilirsiniz.

Karanfil tozu eugenol içerir, ağrıyı hafifleten kimyasal bir bileşiktir. Hindistan cevizi yağı antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Sarımsağın diş ağrısını azaltma noktasında etkili olduğu gibi doğal antibiyoktik görevi de görmektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.