BÜYÜK MÜJDE! MAAŞLARA 400 TL ZAM GELİYOR

Müjde Geldi

BÜYÜK MÜJDE! MAAŞLARA 400 TL ZAM GELİYOR

14 Ağustos 2018 Salı 22:27

Binlerce emekliye müjde! Maaşları yükseliyor. Türkiye’de ortalama 12 milyon emekli bulunuyor. Haziran ayında bin liralık ilk ikramiyelerini alan ve temmuzda maaşları zamlanan emekliler; Kurban Bayramı öncesi ikinci ikramiyelerini almayı beklerken bir

1-348.jpg

müjde daha geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün açıkladığı ‘100 Gmeşhurk fiil Planı’ çerçevesinde yaptığı konuşmada; “Milletimize verdiğimiz 1000 (bin) liranın altında emekli maaşı bırakmama sözümüzü yerine getiriyoruz” dedi. HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI Bu kapsamda olan toplam 150 bin kişiyle ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Erdoğan, lüzumlu çalışmaların kısa zaman içinde başlatılacağını söylemiş oldu. Maaşı 600 TL ile 900 TL arası olan 150 bin civarındaki emeklinin maaşına maksimum 400 TL`ye kadar zam yapılacak.

2-949.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın talimatıyla 100 gün içerisinde hayata geçirilecek düzenleme ile beraber maaşı bin TL`nin altında emekli kalmamış olacak. EMEKLİYE KONUT TALEBİ Kendi derneklerine ilişik ‘Altın Proje’ olarak adlandırdıkları bir çalışmaları olduğunu özetleyen Ergün; “Ülkemizde 3 milyon emeklinin evi yok. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vesilesiyle emeklilerin uzun vadeli peşinatsız konut sahibi yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.