ÇOCUKLAR DUYMASINDA A-CI GÜN HAYATINI KAYBETTİ

Hayatını Kaybetti

Çocuklar Duymasında A-cı Gün  Hayatını Kaybetti

28 Ağustos 2018 Salı 20:38

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Beton Orçun’ karakterini canlandıran Alperen Khamis’in annesi h-ayatını k-aybetti. Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi haziran ayında talihsiz bir trafik k-azası geçirmişti.

1-350.jpg

Yaşanan bu k-aza sonrası yapılan m-üdahalelere rağmen Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, haziran ayında h-ayata g-özlerini y-ummuştu. Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu a-cıyı üzerinden atamadan bu defa aynı k-azada y-aralanan ve o zamandan bu yana y-oğun b-akımda t-edavi gören annesi Nilgün Aksu’yu k-aybetti. İKİ AY H-AYAT M-ÜCADELESİ VERDİ Nilgün Aksu, dün akşam saatlerinde h-ayata g-özlerini y-umdu. M-erhumenin c-enazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile m-ezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı. (Sözcü-Ömercan Altay)

3-189.jpg

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Beton Orçun’ karakterini canlandıran Alperen Khamis’in annesi h-ayatını k-aybetti. Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi haziran ayında talihsiz bir trafik k-azası geçirmişti. Yaşanan bu k-aza sonrası yapılan m-üdahalelere rağmen Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, haziran ayında h-ayata g-özlerini y-ummuştu. Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu a-cıyı üzerinden atamadan bu defa aynı k-azada y-aralanan ve o zamandan bu yana y-oğun b-akımda t-edavi gören annesi Nilgün Aksu’yu k-aybetti. İKİ AY H-AYAT M-ÜCADELESİ VERDİ Nilgün Aksu, dün akşam saatlerinde h-ayata g-özlerini y-umdu. M-erhumenin c-enazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile m-ezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı. (Sözcü-Ömercan Altay)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.