DEFNE JOY FOSTER’IN ANNESİ : “DAYANAMIYORUM ARTIK”

“Dayanamıyorum Artık”

Defne Joy Foster’ın Annesi : “Dayanamıyorum Artık”

31 Ocak 2019 Perşembe 21:18

2011 yılında h-ayatını k-aybeden oyuncu Defne Joy Foster’ın annesi, bugün 2. Sayfa programına telefonla bağlanıp “Dayanamıyorum artık” diyerek g-özyaşlarına b-oğuldu. 2 Şubat 2011’de h-ayatını k-aybeden Defne Joy Foster, cumartesi günü Zincirlikuyu’daki m*zarı başında anılacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 

 2. Sayfa’ programının sunucularının kızını a-nmasıyla telefonla programa bağlanan anne Hatice Foster, c-anlı yayında g-özyaşlarına b-oğuldu. Defne Joy Foster’ın annesi Hatice Foster Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlandı. Konuşmakta g-üçlük çeken Hatice Foster, şunları söyledi: “D-ayanamıyorum. 8 yıla girdi. Onu çok ö-zlüyorum. Cumartesi günü Zincirlikuyu’da olacağım. Evlat k-aybı çok z-or. Al-lah d-üşmanıma vermesin. Evladına doyamadı. Ne diyeyeyim? Ben evladımın ciğerini bilirdim. Çok f-enayım. C-anım evladım. Onu anlatmam mümkün değil. Annesi olarak ondan çok şey öğrendim. M-ekanı c-ennet olsun. A-ntidepresan da alsam tutamıyorum kendimi. C-anım kızım! Çok seviyorum onu.

Torunumu arada sırada görüyorum. Her zaman değil. Kocası 4. ayında evlendi zaten. Resimlerde oğlan mutlu görünüyor ama hiç yalnız kalamadık. O da c-anımın c-anı. M-utsuzum o konuda. H-asret gideremedik. H-ayat çok üstüme geliyor. Neden hala y-aşıyorum onu da bilmiyorum?”

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı defne-joy-foster-in-annesi-canli-yayinda-11695841_9935_m.jpg

Sihirli Annem dizisinde Eda rolüyle hafızalarımıza k-azınan Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011’de Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde ö-l-ü bulunmuştu. Adli Tıp Raporu’na göre Foster’in, a-lkol ve k-a-nında bulunan ilaçların y-an etkisiyle kalp ritmi b-ozukluğu nedeniyle ö-l-düğü belirtilmişti.

Kerem Altan 2.5 ay h-apse ça-rptırılmış, c-ezası 5 yıl ertelenmişti. Defne Joy Foster’ın İlker Yasin Solmaz’dan C-an Kılıç Solmaz adında bir oğlu var. C-an şimdi 10 yaşında…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.