DENİZLİSPOR, ANTALYASPOR’A BOYUN EĞDİ

Denizlispor ligde kalma yolunda büyük önem taşıyan maçta evinde Antalyaspor’a 2-0’lık skorla boyun eğdi.PTT 1. Lig’in 27. haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayan Denizlispor, ilk ve ikinci yarının s...

Denizlispor, Antalyaspor’a Boyun Eğdi

11 Nisan 2015 Cumartesi 14:18

Denizlispor ligde kalma yolunda büyük önem taşıyan maçta evinde Antalyaspor’a 2-0’lık skorla boyun eğdi.

PTT 1. Lig’in 27. haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayan Denizlispor, ilk ve ikinci yarının son dakikalarında yediği gollerle maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligde kalma yolunda ağır bir yara alan yeşil-siyahlıların teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bizim için kötü oldu. Rakibimizin 2 pozisyonu var. İkisi de gol oldu. Bugün Denizlispor taraftarına çok teşekkür ederim. Bizi çok güzel desteklediler. Şehirdeki uyanmaya bizim de ayak uydurmamız gerekirdi. Oyunda iyi oynasak da sonuca yansıtamadık. Golü atamazsak puan olmuyor. Futbol bir sonuç oyunu. Rakibimiz hak etmediği bir 3 puan aldı. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. 7 final haftamız var. Elazığspor maçına daha iyi hazırlanacağız" dedi.

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise oyuncularını kutladığını belirterek, "Centilmence bir maç oldu. Antalya ile Denizli’nin rekabeti tatlı bir rekabettir. Biz bugün 3 puan aldığımız için mutluyuz. Seyircimize de çok teşekkür ederim. 90 dakika boyunca bizi çok güzel desteklediler. Oyun olarak çok iyi değildik. İki takımda düşme ve şampiyonluk için puanı ihtiyacı vardı. Ancak biz galip geldik. Denizlispor’a bundan sonraki maçlarında başarıları dilerim" dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.