DİKKAT! BU DONU ALANIN DOĞAL GAZ FATURASI DÜŞÜYOR..

Yurdum İnsanı Bunuda Yaptı

Dikkat! Bu donu alanın doğal gaz faturası düşüyor..

14 Aralık 2018 Cuma 18:20

Doğalgaz faturasından tasarruf etmek için "aman kısık açalım battaniyeye sarılıp otururuz" diyenlere müjde! Bursa esnafı Naci Bağcı'nın bu donları çok işinize yarayacak. 1 Yurdum İnsanından Süper İcat: Doğalgaz Faturasını Düşüren Don! Bursa'nın emektar esnafı Naci Bağcı, pazarlamacılara taş çıkaran bir sloganla satışlarını arttırdı

1-20181214182328.jpg

Bağcı, satışlarını artırabilmek için dükkanının camına 'Doğal gaz faturalarını düşüren donlar burada' yazılı pankartı astı. 2 Yurdum İnsanından Süper İcat: Doğalgaz Faturasını Düşüren Don! Yıllardır aynı bölgede esnaflık yaptığını belirten Bağcı, pankartı astıktan sonra yün içliklere olan ilginin arttığını söyledi. Termal içliklerin üretimini de kendisinin yaptığını dile getiren Bağcı, artan talep üzerine her beden için termal içlik üretmeye başladıklarını söyledi. 3 Yurdum İnsanından Süper İcat: Doğalgaz Faturasını Düşüren Don! Pankarta gösterilen ilgiden de memnun olduğunu belirten Naci Bağcı, "Kendimize böyle bir slogan yakıştırdık. Astığımız bu pankart dükkanın önünden geçen müşterilerin dikkatini çekiyor. Bazı müşteriler müsaade isteyip fotoğraf çekiniyor.

2-896.jpg

Bu da bizi mutlu ediyor. Bu vesileyle vatandaşlar geliyor, ürünlerimizi tanıyor. Bazen iri yapılı insanlar geliyor. Kendine çamaşır bulamayınca üzülüyor. Ben de 2 metrelik vatandaşlar için bile çamaşır yaptırdım. 4 Yurdum İnsanından Süper İcat: Doğalgaz Faturasını Düşüren Don! Her kesime hitap ediyoruz. Ürünlerimiz doğal termal. Kışın üşümemek için giyiliyor. Yazın da teri alıyor. Vücutta teri ıslak tutmuyor. Bu sayede vücut sürekli nefes alıyor. Astım, bronşit ve zatürre için bilinen en iyi çare. Ürünlerimizi kullananlar gelerek bizlere teşekkür ediyorlar" dedi. 

3-687.jpg

4-397.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.