DOĞAN PERİNÇEK ANLATTI

Doğan Perinçek Anlattı

Doğan Perinçek Anlattı

20 Temmuz 2019 Cumartesi 23:05

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümünden emekli olan Profesör Doktor Doğan Perinçek, "Çan yakınında 281 yıl önce 7 büyüklük dolayında bir deprem olmuş. Ayrıca Biga- Çan- Bayramiç hattında yer alan FAYLAR kısa değil.

1-052.png

 Bana göre 7 ve yukarısında deprem yaratacak potansiyelleri var." uyarısında bulundu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümünden emekli olan Profesör Doktor Doğan Perinçek, önemli uyarılarda bulundu.Doğan Perinçek, şunları belirtti:Çan yakınında 281 yıl önce 7 büyüklük dolayında bir deprem olmuş. Ayrıca Biga-Çan-Bayramiç hattında yer alan FAYLAR kısa değil. Bana göre 7 ve yukarısında deprem yaratacak potansiyelleri var.  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümünden emekli olan Profesör Doktor Doğan Perinçek,

2-20190720230800.jpg

"Çan yakınında 281 yıl önce 7 büyüklük dolayında bir deprem olmuş. Ayrıca Biga- Çan- Bayramiç hattında yer alan FAYLAR kısa değil. Bana göre 7 ve yukarısında deprem yaratacak potansiyelleri var." uyarısında bulundu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümünden emekli olan Profesör Doktor Doğan Perinçek, önemli uyarılarda bulundu.Doğan Perinçek, şunları belirtti:Çan yakınında 281 yıl önce 7 büyüklük dolayında bir deprem olmuş. Ayrıca Biga-Çan-Bayramiç hattında yer alan FAYLAR kısa değil. Bana göre 7 ve yukarısında deprem yaratacak potansiyelleri var.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.