ERDOĞAN BIYIK GÜVEN TAZELEDİ

.

Erdoğan Bıyık güven tazeledi

10 Eylül 2021 Cuma 17:51

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Düzce olağan kongresinde mevcut Başkan Erdoğan Bıyık, yeniden başkanlığa seçildi.


Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kongre salonunda yapılan kongreye Gençlik Spor Müdürü İsa Yazıcı, Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak, Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, ASKF Sakarya Başkanı Yaşar Zımba, İl Hakem Atama Kurulu Başkanı Numan Şirin, Düzce Hakemler Derneği Başkanı Nihat Hartlı katıldı. Divan Başkanlığını Av. Arb. Ali Dilber yaparken, Sabri Özbek, Nuh Yüksel ve Fevzi Dindar üye olarak yer aldı.


TASKK yönetim kurulu üyesi de olan Erdoğan Bıyık, yapılan kongrede tek aday olarak yineden başkan seçildi.
Bıyık, liglerde mücadele eden tüm takımlardan ASKF olarak lige katılım bedeli alınmayacağını, TFF verilen para içinde sponsor görüşmeleri yaptığını belitti. Bıyık, Düzce’de sporun gelişmesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mesaisini harcayacağını söyleyerek delegelere teşekkür etti.


Erdoğan Bıyık başkanlığındaki ASKF'nin yönetim kurulu asil üyeleri arasında Recep Albayrak, Bayram Ali Kubilay, Eyüp Kumaşoğlu, Erkan Yılmaz, Cezmi Aydın, Önder Atasoy, Ziya Denizgez, Murat Postoğlu, Metin Sayar, Sabahattin Kardüz yer aldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.