HABER AZ ÖNCE GELDİ! TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Üzücü Haber Geldi

HABER AZ ÖNCE GELDİ! TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

22 Temmuz 2018 Pazar 22:33

A-cı haber Kahramanmaraş'tan geldi. Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde eski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Altuntaş, yeni başkan Selahattin Kozan’ı ö-ldürdü, yanındaki arkadaşını ağır y-araladı. Edinilen bilgiye göre, eski Şoförler ve

2-849.jpg

Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Altuntaş, aralarında daha önceden husumet bulunan mevcut başkan Selahattin Kozan ile ilçe merkezinde t-artışmaya başladı. Münakaşanın k-avgaya dönüşmesiyle Altuntaş, üzerindeki t-abancayla Selahattin Kozan ve yanında bulunan arkadaşı Zait Korkmaz’a k-urşun y-ağdırdı. Oluşturulan a-teş sonrası vücudunun çeşitli yerlerine k-urşun isabet Selahattin Kozan kaldırıldığı hastanede h-ayatını k-aybederken, yanındaki arkadaşı Zait Korkmaz a-ğır y-aralandı. İsmail Altuntaş, olayda kullandığı s-ilahla teslim oldu. Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde eski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Altuntaş, yeni başkan Selahattin Kozan’ı ö-ldürdü, tarafındaki arkadaşını ağır y-araladı. Edinilen bilgiye göre, eski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Altuntaş, aralarında daha önceden husumet bulunan mevcut başkan Selahattin Kozan ile ilçe merkezinde münakaşaya başladı.

3-535.jpg

Tartışmanın k-avgaya dönüşmesiyle Altuntaş, üzerindeki t-abancayla Selahattin Kozan ve yanında bulunan arkadaşı Zait Korkmaz’a k-urşun y-ağdırdı. Oluşturulan a-teş sonrası vücudunun çeşitli yerlerine k-urşun isabet Selahattin Kozan kaldırıldığı hastanede h-ayatını k-aybederken, tarafındaki arkadaşı Zait Korkmaz a-ğır y-aralandı. İsmail Altuntaş, vakada kullandığı s-ilahla teslim oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.