HAVVA TAHNAL PALU AİLESİ İLE İLGİLİ TÜM GERÇEKLERİ İ-TİRAF ETTİ

Tüm Gerçekleri İ-tiraf Etti

Havva Tahnal Palu Ailesi İle İlgili Tüm Gerçekleri İ-tiraf Etti

01 Şubat 2019 Cuma 18:34

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan, anlatılanlar ve y-aşadıkları ile Türkiye gündemine oturan Palu ailesi’nin s-akladığı gerçekler s-onunda ortaya çıktı. Kocaeli’de y-aşayan Palu aile ve Tahnal ailesi bundan bir kaç hafta öncesine kadar dışardan bakıldığında sıradan bir aile görüntüsü vardı.

1-20190201183719.jpg

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’ya katılan kaynana Havva Tahnal ve 2 oğlu kızı Meryem ile torunu Melike Tahnal’ı aramaya çıktı. Programa katılan aile kendi kız kardeşlerinin çocuklarını ö-l-d-ürdüğünü ve bulunmasının istedi. Bunun ardından programa damat ve kızı katıldı. Damadın katılmasının ardından ortaya akıl almaz gerçekler çıkmaya başladı. Samat Tuncer kayınvalidesi ile kaynı İsa’nın Meryem’in g-ömüldüğü yeri görmesinin üzerinden burada kemiklerin çıkması genç kızın burada olduğu i-ddialarının g-üçlendirdi. Bugün c-anlı yayına katılan komşuların ise Damat Tuncer’in evin içerisinde üç h-arfliler var ve onları k-ovuyorum dediği İsa’nın üzerine sirke dökerek okumuştu.

2-20190201183719.jpg

Buradaki 4 katlı evi sattılar ve havuzlu villa alarak damat Tuncer’in üzerine yapıldı. Ama o eve de giremeyen Havva hanım yüzünden Parkta y-aşadıklarını söyledi. Komşu’nun ise parkta biz piknik yapıyorduk. Palu ailesi de orada y-aşıyordu. Rahmet Meryem’i orada ellerinden ağaca bağlı olarak gördüm. Yanlarına gittim kızın konuşacak h-ali yoktu Tuncer’e kızı salması gerektiğini yoksa p-olise h-aber vereceğimi belirttim Tuncer ondan sonra ellerini çözdü dedi. Tuncer bey bunların hepsinin y-alan olduğunu söyledi ve kaynanası Havva hanım’da damadını destekleyerek Bunlar bize a-tılan i-ftiralardır dedi. Diğer komşular ise bağlanarak Havva Tahnal’ın kendilerinden kazma, kürek, balta istediğini ondan sonra Meryem’i bir daha gören olmadığını Havva hanımın herşeyi bildiğini söylediler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.