İZMİR DERBİSİ KARŞIYAKA’NIN

PTT 1. Lig’in 27. hafta mücadelesinde Karşıyaka’yı konuk eden Bucaspor, rakibine 2-0’lık skorla mağlup oldu.Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Bucaspor Antrenörü Atılay Canel,...

İzmir Derbisi Karşıyaka’nın

10 Nisan 2015 Cuma 18:43

PTT 1. Lig’in 27. hafta mücadelesinde Karşıyaka’yı konuk eden Bucaspor, rakibine 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Bucaspor Antrenörü Atılay Canel, “Bizim için çok önemli bir maçtı bu İzmir derbisi. Bu maçlar bizim için final maçları. İlk yarı başa baş mücadele ettik. İkinci yarı başlar başlamaz talihsiz bir gol yedik. Ardından yine çok basit bir gol yeyince gardımız düştü. Toparlandık ama yine olmadı. Çok önemli maçlarımız var. Manisaspor maçı bizim için kader maçı olacak. Seyircimiz kendine göre haklı. Galibiyet istediler ama olmadı” dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ

İzmir derbisinden 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Karşıyaka Antrenörü Rıza Tuyuran, “İlk yarı biraz daha mücadeleci ve az pozisyonlu oldu ama ikinci yarı istediklerimizi daha iyi yerine getirdik. Farklı kazanabilirdik ama oyunun geneline baktığımız zamana maçın hakimi bizdik. Bundan sonrası bizim için önemli. Hanemize 3 puan daha koyduk. Her hafta bizim için çok önemli, her hafta ligin final maçı gibi hazırlanıyoruz. Bucaspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Onlar da iyi mücadele ettiler ama futbol bu biz kazandık” diye konuştu.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.