İZMİR’DE GÜLEN TARAF ALTINORDU OLDU

PTT 1. Lig’in 27. hafta maçında Elazığspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 3-0’lık skorla mağlup etti.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin...

İzmir’de Gülen Taraf Altınordu Oldu

12 Nisan 2015 Pazar 13:13

PTT 1. Lig’in 27. hafta maçında Elazığspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 3-0’lık skorla mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, üretken bir oyunla karşılaşmayı kazandıklarını söyledi. Elazığspor’un geçtiğimiz hafta galip geldiğini hatırlatan Eroğlu, “Rakibin ne yapacağı çok önemli değildi bizim için. Bu ligde her takımı yenecek gücümüz var. Maça biraz tutuk başladık. Rakibin takım savunmasını iyi yapması bizi engelledi. Hazırlık bakımından güzel goller attık. İkinci yarı fark biraz daha artabilirdi. Bizim için en güzel şey idmanda çalıştığımız şekilde gol atılması. Şu an iyi durumdayız. Kalan maçlarımızdan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Çalışmalarımız son haftaya kadar en iyi şekilde devam edecek” dedi.

Ligde ilk defa 3 kez üst üste galip geldiklerini de ifade eden başarılı teknik adam, “Maçlarda futbol oynamaya çalışıyorduk ama gol bulamayınca tersine dönüyordu. 3’te 3 olunca moralimiz de arttı. Cuma günü İzmir derbisinde Karşıyaka’yı konuk edeceğiz o maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Karşılaşmanın ardından konuşacak çok fazla bir şey olmadığını anlatan Elazığspor’un teknik direktörü Ümit Özat, maçın hakemine yüklendi. 40. dakikadan sonra yaptıkları bireysel hatalarla maçı kaybettiklerini söyleyen Özat, “Bireysel hatalara çözüm bulmak kolay değil” dedi.

Hakemin maçın kaderine biraz daha hoşgörülü olmaları gerektiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Hakeme ‘gördüğünü çal’ diyorum ‘ağır konuşuyorsun’ diyor. Küfür yok, hakaret yok. Hiç mi dünyanın en iyi hakemlerini izlemiyorsunuz? Dördüncü hakemin faul kararına itibar etmiyorlar. Saçını kesmeyle, vücut geliştirmeyle, özentiyle hakem olunmuyor Bir antrenör sana ‘gördüğünü çal’ diyorsa burada art niyet aramasınlar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.