‘KUTLU DOĞUM HAFTASI’ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Samsun’un İlkadım ilçesinde ‘Kutlu Doğum Haftası’ İlkadım İlçe Müftülüğü ve Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin düzenledikleri etkinliklerle kutlandı.‘Kutlu Doğum Haftası’(11-20 Nisan) münasebetiyle Samsun...

‘Kutlu Doğum Haftası’ Etkinliklerle Kutlanıyor

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:44

Samsun’un İlkadım ilçesinde ‘Kutlu Doğum Haftası’ İlkadım İlçe Müftülüğü ve Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin düzenledikleri etkinliklerle kutlandı.

‘Kutlu Doğum Haftası’(11-20 Nisan) münasebetiyle Samsun İl Müftülüğü ve Namık Kemal Anadolu Lisesi konferans salonlarında etkinlikler düzenlendi. ‘Kutlu Doğum Haftası’ programına, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Samsun İl Müftü Vekili Enver Türkmen, Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

’Kutlu Doğum Haftası’ nedeniyle Namık Kemal Anadolu Lisesi yapılan programın finalinde “Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması” sonuçları açıklanarak, protokol tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Müftülük salonunda yapılan programda ise günün önemini anlatan konuşmaları yapan Dr. İhsan Şenocak’a teşekkür plaketinin ve çiçek buketlerinin verilmesi ile etkinlikler sonlandırıldı.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.