KUTLU DOĞUM HAFTASINDA KİTAP FUARI AÇILDI

Amasya’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kitap fuarı düzenlendi.Şehzadeler Gezi Yolu’ndaki fuarın açılışına Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü İsm...

Kutlu Doğum Haftasında Kitap Fuarı Açıldı

15 Nisan 2015 Çarşamba 15:13

Amasya’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kitap fuarı düzenlendi.

Şehzadeler Gezi Yolu’ndaki fuarın açılışına Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü İsmail İpek, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin, diğer yetkililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve katıldı.

Hazreti Muhammed’in bütün insanlara ve alemlere rahmet olarak güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildiğini belirten Vali Çomaktekin, “Merhametin, sevginin, hoşgörünün, çalışkanlığın, örnek insanın en büyük örnek modelidir. Her asırda kıyamet kopuncaya kadar böyle olacaktır” dedi.

“Bütün insanların huzur, saadet ve selamet içerisinde yaşaması için kendisine gönderilen en büyük mucize olan Kur’an-ı Kerim’i bizlere en büyük miras olarak bırakmıştır. Bizimde Kur’an-ı Kerimi iyi okuyup, iyi anlamamız ve hayatımıza tatbik etmemiz gerekiyor” diyen Çomaktekin, “Peygamber Efendimizin yolunda gidebilmemiz için bu alanda yazılan çok önemli eserler vardır. Bu eserleri tanımamız ve anlamamız gerekiyor. Sevgili gençlerimize bu konuda örnek olmalıyız. Kendilerini teşvik etmeliyiz. Bu bakımdan bu fuar çok anlamlıdır. Bütün kamu kurum ve kuruluşlara katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.