METEOROLOJİ’NİN S-ON TAHMİNİ Ş-AŞIRTTI!

Meteoroloji’nin s-on tahmini ş-aşırttı!

Meteoroloji’nin s-on tahmini ş-aşırttı!

03 Şubat 2019 Pazar 20:46

Meteoroloji’nin s-on tahminlerine göre, ülke genelinde sıcaklıkların 4 derece birden artmasıyla birlikte yalancı bahar havası oluşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan s-on değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Meteoroloji’nin s-on tahminlerine göre, ülke genelinde sıcaklıkların 4 derece birden artmasıyla birlikte yalancı bahar havası oluşacak.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Meteoroloji’nin s-on tahminlerine göre, ülke genelinde sıcaklıkların 4 derece birden artmasıyla birlikte yalancı bahar havası oluşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan s-on değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Yurdun doğu k-esimleri ile zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve kuzey k-esimlerde sıcaklık 2 ilâ 4 derece artıyor. İç ve Doğu Anadolu’da ise sis ile buzlanma ve don o-layı bekleniyor.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Yapılan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney yönünden hafif, ara sıra orta k-uvvette esecek. İç ve Doğu Anadolu’da ise sis ve buzlanma ile don o-layına karşı yetkililer vatandaşları u-yardı.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Az bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus o-layı bekleniyor) 12 derece. İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 15 derece. İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18 derece. Adana: Az bulutlu 8 derece. Antalya: Az bulutlu 18 derece. Samsun: Az bulutlu 16 derece. Trabzon: Parçalı bulutlu 14 derece. Erzurum: Parçalı ve az bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus o-layı bekleniyor) —1 derece.
Diyarbakır: Az bulutlu 12 derece.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.