MÜGE ANLI, 27 YILDIR K-AYIP OLAN YAŞLI KADINI 2 SAATTE BULDU

...

Müge Anlı, 27 Yıldır K-ayıp Olan Yaşlı Kadını 2 Saatte Buldu

11 Ocak 2019 Cuma 16:14

Müge Anlı, p-rograma k-atılan ve 27 yıldır k-ayıp annesini görmediğini i-ddia eden Baran Kaya’nın annesini 2 saatte buldu. Müge Anlı, ülke g-ündemine d-amga v-urmaya devam ediyor. Anlı, programa k-atılan ve annesini 27 yıldır g-öremediğini s-öyleyen Baran Kaya’nın annesi Tülay’ı 2 saatte buldu.

1-20190111161505.jpg 

Programa reklam arası verildikten sonra y-ayına tekrar b-aşlayan Müge Anlı, m-üjdeli haberi Baran’a verdi. Seyircilerin alkışları arasında Anlı, Tülay’ın k-orkularının olduğunu bu yüzden yıllardır k-açtığını söyledi. Müge Anlı yayın arasında Baran Kaya’nın annesi Tülay ile g-örüştüğünü söyledi. Tülay’ın k-orkularının olduğunu dile getiren Anlı, “Annen bir şeylerden k-açıyor. Senin ailen annene, çocuğunu büyütüp üzerine s-alacağız diyor.” dedi. “Anne sana ne s-öylediler ne a-nlattılar bilmiyorum. Benim de a-rkamda b-oşa geçmiş 29 yıl var. Eğer bir 29 yıl daha y-aşayacaksam bunu seninle y-aşayayım. Ne olur bana bunu çok g-örme.” Baran, annesinin ailesi t-arafından annesine d-üşman gibi y-etiştirilmediğini söyledi.

2-20190111161505.jpg

Baran, anneannesinin gece yarıları cam kenarında, “Tülay kızım neredesin” diye a-ğladığına ş-ahit olduğunu söyledi. Müge Anlı, Tülay hanımın evden k-açtıktan s-onra evlenmediğini, onun da oğlu Baran’ı görmek istediğini söylediğini dile getirdi. “Ben babamla 14 yaşında tnıştım. Babamla alaşamadığım için için artık onunla g-örüşmüyorum. Babamın ailesiyle g-örüşüyorum ama babamla g-örüşmüyorum”

1-20190111161505.jpg

Müge Anlı, p-rograma k-atılan ve 27 yıldır k-ayıp annesini görmediğini i-ddia eden Baran Kaya’nın annesini 2 saatte buldu. Müge Anlı, ülke g-ündemine d-amga v-urmaya devam ediyor. Anlı, programa k-atılan ve annesini 27 yıldır g-öremediğini s-öyleyen Baran Kaya’nın annesi Tülay’ı 2 saatte buldu.  Programa reklam arası verildikten sonra y-ayına tekrar b-aşlayan Müge Anlı, m-üjdeli haberi Baran’a verdi. Seyircilerin alkışları arasında Anlı, Tülay’ın k-orkularının olduğunu bu yüzden yıllardır k-açtığını söyledi. Müge Anlı yayın arasında Baran Kaya’nın annesi Tülay ile g-örüştüğünü söyledi. Tülay’ın k-orkularının olduğunu dile getiren Anlı, “Annen bir şeylerden k-açıyor. Senin ailen annene, çocuğunu büyütüp üzerine s-alacağız diyor.” dedi. “Anne sana ne s-öylediler ne a-nlattılar bilmiyorum. Benim de a-rkamda b-oşa geçmiş 29 yıl var. Eğer bir 29 yıl daha y-aşayacaksam bunu seninle y-aşayayım. Ne olur bana bunu çok g-örme.” Baran, annesinin ailesi t-arafından annesine d-üşman gibi y-etiştirilmediğini söyledi. Baran, anneannesinin gece yarıları cam kenarında, “Tülay kızım neredesin” diye a-ğladığına ş-ahit olduğunu söyledi. Müge Anlı, Tülay hanımın evden k-açtıktan s-onra evlenmediğini, onun da oğlu Baran’ı görmek istediğini söylediğini dile getirdi. “Ben babamla 14 yaşında tnıştım. Babamla alaşamadığım için için artık onunla g-örüşmüyorum. Babamın ailesiyle g-örüşüyorum ama babamla g-örüşmüyorum”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.