MUHTEŞEM TARİF UZMANLAR TAVSİYE EDİYOR

Muhteşem Tarif

Muhteşem Tarif  Uzmanlar Tavsiye Ediyor

28 Aralık 2018 Cuma 23:13

Uykusuzluğa iyi gelen en iyi 7 içecek Her insanın uykuya dalma yöntemi veya rutini farklıdır. En iyi dinlenme için yapmamız gereken tek şey uyumadan bir saat önce bu sakinleştirici ve doğal içeceklerden içmek. Badem sütü Süt sevmiyor musunuz? Kendinize bir bardak badem sütü doldurun ve kesintisiz uyumanın önemini farkedin.

1-20181228231512.jpg

Ballı bir içecek Bal’da bulunan doğal şeker vücudunuzun insülin seviyesini yükseltir ve triptofan’ın kolaylıkla beyne girmesine yardım eder. Papatya çayı Papatya, yüz yıllardır bitkisel uyuma çaresi olarak kullanılıyor. Araştırmalar, tüketildiğinde yumuşak yatıştırıcı etkisi olduğunu gösteriyor. Kediotu kökü çayı Yüzyıllardır uykusuzluk hastalığının belirtilerini azaltmak için çare olan güçlü bir bitkidir. Vişne Suyu Vişne suyunda, uyku tetikleyen hormon olarak bilinen ve biyolojik saatinizi düzenleyen melatonin yüksek seviyede bulundurur.

1-20181228231512.jpg

Muzlu Smoothie Spor yaparken smoothie’nize muz ekleyin, hem uyumanıza yardımcı olur hem gece kramplarını engeller. Süt Bir bardak süt her zaman rahatlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, stresinizi azaltmaya yardım eden kalsiyum ile doludur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.