NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ BATMAN’DA ÖĞRENCİLERE MESLEK SEÇİMİNDE TAVSİYELERDE BULUNDU

Nişantaşı Üniversitesi’nden Batman’a gelen uzmanlar, üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere meslek ve tercih sıralamasıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.Batman Fen Bilimleri Kültür Merkezi’nd...

Nişantaşı Üniversitesi Batman’da Öğrencilere Meslek Seçiminde Tavsiyelerde Bulundu

08 Nisan 2015 Çarşamba 10:13

Nişantaşı Üniversitesi’nden Batman’a gelen uzmanlar, üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere meslek ve tercih sıralamasıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

Batman Fen Bilimleri Kültür Merkezi’nde düzenlenen 6. Kariyer Günleri’ne katılan Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Direktörü Dilek Sevtap Gürbüz, fuarda üniversiteleri hakkında bilgi almak isteyen öğrencilere meslek ve tercih sıralamaları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Her sene Batman’da üniversite tanıtım günlerine geldiklerini ve burada eğitim öğretim almak isteyen öğrencilere bölümleri ile ilgili bilgeler verdiklerini belirten Dilek Sevtap Gürbüz, öğrencilerin doğru tercih yapmaları konusunda süreç içerisinde yardımcı olduklarını söyledi. Gürbüz, "Batman’da iki günlük bir etkinlik yapacağız. Bu süre zarfında ulaşabildiğimiz kadar çok öğrenciye ulaşıp doğru bilgiler verip Nişantaşı Üniversitesi’nde okumak istiyorlarsa bizim bölümlerimizle ilgili onlara bilgi verip tercih döneminde doğru seçim yapmalarına yardımcı olmaya çalışacağız. Batman’daki öğrenciler üniversitelere çok ilgililer bizim üniversitemizde okuyan öğrenci arkadaşlarının memnuniyetini dile getiriyorlar. Önümüzdeki süreçte tercih edecekleri üniversiteler arasında Nişantaşı Üniversitesi’ni duymak tabiydi bizi mutlu ediyor. Bunun yanı sıra biz tercih döneminde Nişantaşı Üniversitesi hem de diğer üniversitelerde başarı sıralamalarına ve beklentilerine göre neleri tercih etmeleri konusunda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan, Nişantaşı Üniversitesi’nin standında gelecekleri, kariyerleri ve üniversite hakkında bilgi alan öğrenciler, Nişantaşı Üniversitesi’nin yönetim kurulunun gayet iyi tanıtım yaptıklarını ve eğitim kadrosu olarak da öğrencilere iyi seslendiklerini söyledi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.