OFF ROAD HEYECANI BAŞLADI

.

Off Road Heyecanı Başladı

24 Haziran 2020 Çarşamba 00:12

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında bütün organizasyonlar iptal edilince offroad tutkunları da yasaklardan etkilenmişlerdi. Ancak yasakların kalkması ve normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte offroad tutkunları da kendilerini çamurlu dağlara attı. Düzce Otomobil Sporları ve Offrod Derneği üyeleri de korona virüse karşı önlemlerini alarak çamurlu dağlarda pandemi yasakları sonrası offroad heyecanı yaşadı.

  Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında bütün organizasyonlara kısıtlama getirilmişti. Hayatı birçok yönden etkileyen kısıtlamalar ile offroad tutkunları da offroad organizasyonlarını iptal etmişlerdi.

Ancak normalleşme sürecine girilmesi ve kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği üyesi offroad tutkunları, kendilerini çamurlu dağlara yeniden attılar.

Çamurların içinde arazi araçlarıyla offroad heyecanı yaşayan ve 3 aylık özlemlerini gideren DOSOD üyesi offroadcular, araçlarını çamurlu ve bataklık arazilerde kullanarak hem özlemlerini giderdiler hem de doyasıya eğlendiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.