POLİSTEN UYUŞTURUCU BASKINI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

POLİSTEN UYUŞTURUCU BASKINI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

POLİSTEN UYUŞTURUCU BASKINI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

26 Eylül 2017 Salı 09:23

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda bir eve yapılan baskında 145 gram kubar esrar ele geçirildi 5 kişi göz altına alındı.

 Düzce Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda Düzce Merkez ve Gümüşova ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 3 şahıs ve Düzce’de torbacı tabir edilen kişilere uyuşturucu madde temin eden Sakarya ili Hendek ve Akyazı ilçelerinde tespit edilen 2 şüpheli şahıs eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

 Şüpheli şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde toplamda 145 gram Esrar maddesi geçirilerek el konuldu.

 Şüpheli 5 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan Adli Makamlara sevk edildi. Düzce Sulh Ceza Hakimliği kararı ile 4 şahıs tutuklanarak Cezaevine teslim edilirken 1 şüpheli şahıs adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

a-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.