SADECE 1 YUDUMU YETİYOR KARACİĞERİ YENİLEMEYE KARNI DÜMDÜZ YAPMAYA!

karnı dümdüz yapmaya!

Sadece 1 yudumu yetiyor karaciğeri yenilemeye karnı dümdüz yapmaya!

22 Eylül 2018 Cumartesi 22:56

Tüm organizmamızın temizlenmesi için sorumlu olan organ olmasının yanı sıra protein sentezini yapan karaciğerimizdir. Sağlığımızı koruyabilmemiz ve yağlı karaciğer gibi hepatit c-b gibi hastalıkları önleyebilmemiz için sağlıklı karaciğere sahip olmalıyız.

1-458.jpg

Çok uzun zamandır mevcut ilaçlar var, ancak bugün karaciğerimizin doğal olarak iyileştirmemize yardımcı olacak büyük özelliklere sahip bir bitki olan naneyi kullanarak karaciğer temizliği yapmayı öğreneceğiz. Bu ilaç, genel olarak sağlığımızı iyileştirecek karaciğeri yenileyip karnımızı düzleştirecek. Karaciğeri yenileyen karnı dümdüz yapan tarif malzemeler 10 tane nane yaprakları 3 Limon suyu 1 rendelenmiş limon kabuğu 1 Portakal suyu 1 Su Karaciğeri yenileyen karnı dümdüz yapan tarif yapılışı Nane yapraklarıyla birlikte bir kaba 2 litre su koyun ve 5 dakika kaynatın. Sonra dinlendirelim. Ardından portakal ve limon suyunu alın ve bir rendelenmiş limon kabuğu ile birlikte bir fincana koyun (limon kabuğunu önce iyice temizleyin!

2-354.jpg

Temizlemede karbonatı kullanabilirsiniz). İsteğe bağlı 1 çorba kaşığı doğal balla tatlandırın. Son olarak naneli karışımı süzün, portakal ve limon suları ile karıştırın. Bunu her gün bir hafta süreyle için günde (1-2 bardak), sonra da gerekli olduğunu düşündüğünüz zaman tekrarlayın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.