SİNEMA OYUNCUSUNDAN HABER GELDİ.

Sinema oyuncusundan Haber Geldi.

Sinema oyuncusundan Haber Geldi.

26 Ekim 2018 Cuma 22:45

Sinema oyuncusundan Haber Geldi. Beyoğlu’nda ikinci kattaki evinin penceresinden aşağıdaki kavgaya bakarken başından vurularak ölen 59 yaşındaki Necla Ceylan c-inayetiyle ilgili 4 kişi g-özaltına alındı. G-özaltına alınanlar arasında sinema oyuncusu Volkan B.(36)’ de var.

1-682.jpg

Ş-üpheliler adliyeye sevk edildi. İstiklal Mahallesi, İmam Bahçe sokak üzerinde 21 Ekim 2018 tarihinde meydana gelen olayda sokakta yaşanan bir k-avganın ardından ateş açılmış, bu sırada ikinci kattaki pencereden aşağı bakan 59 yaşındaki Necla Ceylan b-aşından v-urularak h-ayatını k-aybetmişti. C-inayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis ş-üphelilerin kullandığı otomobilin plakasından o-laya karışan ş-üphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler Tolga Y.(24), Murat Ö.(31), Zekeriya T.(33) ve Volkan B.(36) g-özaltına alındı.

2-571.jpg

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan ş-üphelerden Tolga Y., Murat Ö. ve Volkan B.’nin c-inayetten bir süre önce sokakta Engin K. adlı kişiyle kısa bir t-artışma yaşayarak o-lay y-erinden ayrıldıkları tespit edildi. Bu t-artışmanın ardından oradan ayrılan ve Sütlüceye giden 3 arkadaştan Tolga Y. ve Volkan B.’nin araçtan indiği, Murat Ö.’nün ise yanına Zekeriya T.’yi alarak o-lay yerine geri döndüğü öğrenildi.

3-428.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.