SİVİLCELERİ İÇİN SERVET HARCADI SON HALİNİ GÖRENLER ŞOK OLDU

Bakan Bir daha Bakıyor

Sivilceleri İçin Servet Harcadı Son Halini Görenler ŞOK oldu

13 Aralık 2018 Perşembe 22:12

Kız arkadaşıyla 2014 yılında gittiği Meksika tatilinde aknelerinin yüzünü bastığını söyleyen Gorton, ne yaptıysa bu sivilceleri durduramadı. Kırmızı kistleri ve sivilcelerini yatıştırmak için pahalı cilt bakım ürünlerine servet harcadı. Başına bela olan sivilcelerden öyle bir kurtuldu ki; son hali şaşırtıyor.

1-20181213221608.jpg

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Ella Gorton, başına bela olan sivilcelerden öyle bir kurtuldu ki; son hali şaşırtıyor. Erişkin akneleriyle başı uzun süre dertte olan 25 yaşındaki Ella Gorton, yastığa yanağını koyarken bile acı çektiğini, kimi zaman uyurken sivilcesinin patladığını, kanlar içinde uyandığını bu sebeple pskolojisinin iyice bozulduğunu söyledi.. Kız arkadaşıyla 2014 yılında gittiği Meksika tatilinde aknelerinin yüzünü bastığını söyleyen Gorton, ne yaptıysa bu sivilceleri durduramadı. Kırmızı kistleri ve sivilcelerini yatıştırmak için pahalı cilt bakım ürünlerine servet harcadı. İnsanların bakışlarından usanan Gorton, uzman bir doktor yardımıyla senelerdir savaştığı sivilcelerinden kurtulmak için adım attı. Doktor, Roaccutane isimli ilacı kullanması gerektiğini söyledi. Bu süre boyunca güneşe çıkmamalı ve sukunetini korumalıydı.

2-889.jpg

Çünkü ilaç bu sivilceleri deyimi yerindeyse; ilk kullanım evresinde adeta coşturuyordu. Gorton ilacı kullanmaya başladı. Soldaki hali ilaç öncesi, sağdaki ise Roaccutane'ın başlangıç evresi. Doktoru Gorton'u, depresyon ve ruh hali değişimleri konusunda sıkı sıkı uyardı ve sakin olması gerektiğini söyledi. Çünkü bu ilaç psikolojik olarak büyük bir çöküntü yaratacak kuvvetteydi. Bu ilacı hastanın imzası olmadan asla ve asla vermiyorlardı. Gorton, "bu riske değer" dedi ve savaşın galibi oldu. Gorton, şimdilerde pürüzsüz cildiyle aynı dertten muzdarip birçok kişiye motivasyon kaynağı olarak Instagram'da paylaşım yapıyor. İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Ella Gorton, başına bela olan sivilcelerden öyle bir kurtuldu ki; son hali şaşırtıyor.

3-681.jpg

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Ella Gorton, başına bela olan sivilcelerden öyle bir kurtuldu ki; son hali şaşırtıyor. İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Ella Gorton, başına bela olan sivilcelerden öyle bir kurtuldu ki; son hali şaşırtıyor.

4-393.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.