SİZCE VAZOYU KİM KIRDI? SEÇİMİNİZE GÖRE KARAKTER ANALİZİ EĞER CEVABINIZ...

Eğer cevabınız...

Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminize göre karakter analizi Eğer cevabınız...

15 Temmuz 2018 Pazar 00:26

Yerde kırık bir vazo ve vazonun kırılmasından sorumlu olabilecek muhtemel 4 çocuk var. Bu sorunun tek bir doğru cevabı yok sadece seçiminizin karakteriniz hakkında söyledikleri var. Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminizi yapın karakterinizle ilgili kendinizden bile gizlediğiniz özellik ortaya çıksın.

1-192.jpg

Yerdeki vazoyu kim kırdı? Resime bakarak yaptığın seçim karakterinle ilgili çok şey anlatıyor. Eğer A seçeneğindeki çocuğun vazoyu kırdığını düşünüyorsanız; sorumluluk sahibi bir kişiliğiniz var. Etrafınızdaki her şey ve herkes için çok dikkatlisiniz. Ortada bir suç varsa gerektiğinde sevdiğiniz kişi için o suçu üzerinize almaktan çekinmezsiniz. Eğer B seçeneğindeki en büyük çocuğun vazoyu kırdığını düşünüyorsanız; vicdan sahibi bir karakteriniz var. İnsanları yargılamadan önce onları anlamayı istiyorsunuz. Desteğinizi ihtiyacı olan insanların her zaman yanında oluyorsunuz. Eğer C'deki çocuğu seçtiyseniz; duygularınızı, düşüncelerinizi kendi faydanız için gizlemekte çok iyisiniz. Lider bir karaktere sahipsiniz. Problemlere koşulların değil, insanların sebep olduğunu düşünüyorsunuz.

2-160.jpg

Bu yüzden etrafınızdaki herkese karşı temkinli yaklaşıyorsunuz.Eğer D'deki çocuğun vazoyu kırdığını düşünüyorsanız; güvenilir ve sorumluluk sahibi bir insansınız. Yaptığınız hataları hep aklınızın bir köşesinde tutarak her gün daha iyi bir insan olmak için çabalıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara çok çabuk güveniyorsunuz ve fazlaca hassassınız.

3-117.jpg

4-058.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.