SOKAKLAR FENER ALAYI İLE AYDINLANDI

Cumhuriyetin ilanının 98. Yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fener alayı düzenlendi. Fener alayına katılan yüzlerce Düzceli, ellerinde meşalelerle Düzce sokaklarını aydınlattı.

Sokaklar fener alayı ile aydınlandı

29 Ekim 2021 Cuma 21:38

Cumhuriyetin ilanının 98. Yıldönümü ve Cumhuriyet bayramı kutlamaları Düzce’de akşam saatlerinde de devam etti. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Düzce Belediyesi önünden başlayan fener alayında vatandaşlar, gençler ve sporcular ellerinde taşıdıkları meşalelerle Düzce Belediye Bandosunun çaldığı marşlara eşlik ederek Anıtpark Meydanına kadar yürüdüler.

fc4zvwkxeaq6s_m.jpg

Anıtpark Meydanında konuşma yapan Düzce gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı “cumhuriyetimizin 98. Yılını kutluyoruz. Dün, bugün ve yarın için kutlamalarla ilgili ciddi etkinliklerimiz var. Bugün Cumhuriyet Bayramımızın resmi törenlerle kutladık.

fc4zw3fxoaovna6.jpg

Cumhuriyet Kupası kapsamında birçok sportif faaliyetlerimiz yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 29 Ekim akşamında da gençlerimizle, sporcularımızla, halkımızın da teveccühü ile Fener alayı yürüyüşü yaptık.  Emeği geçenlere, tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah cumhuriyet sonsuz kadar yaşayacak. Bizlerde cumhuriyetimizin ve ülkemizin geleceğine gençlerle birlikte yaşaması için var gücümüzle yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

fc4zxs2x0aetxpj.jpg

  Yüzlerce Düzcelinin katıldığı fener alayı, Anıtpark Meydanında her bir ağızdan söylenen İstiklal Marşı ile sona erdi.

fc4zwzowuaatxwi.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.