SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Yeni Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Çankırıspor maçı için yarın Çankırı’ya gidecek. Sarı kart cezalıları Samet ve Abdullah ile sakatlığı nedeniy...

Spor Toto 3. Lig

10 Nisan 2015 Cuma 12:13

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Yeni Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Çankırıspor maçı için yarın Çankırı’ya gidecek. Sarı kart cezalıları Samet ve Abdullah ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali kadroya alınmayacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son 5 haftaya 52 puanla 4. sırada giren Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Çankırıspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Dün Atatürk Stadı’nda kenti etkisi altına alan yoğun toz bulutları arasında yapılan taktik idmanı kıran kırana geçerken, teknik heyet futbolcuların performansından memnun kaldı. Bugün yapılması gereken idman ise takımın yorgunluğu dikkate alınarak iptal edildi.

ERZİNCAN PRİMLERİ ÖDENDİ

Ligin ikinci yarısında alınan tüm galibiyetlerden sonra olduğu gibi Erzincan Refahiyespor galibiyetinin primleri de hafta içinde ödendi. Yarın uçakla Ankara’ya gidecek olan kafile, Ankara’dan Çankırı’ya kara yolu ile geçerek şehir merkezinde konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek. Sarı kart cezalısı Samet ve Abdullah’ın yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali Setirekli de yarınki maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.