TIKALI LAVABONUZU 1 KAŞIK TUZ ETKİSİ İNANILMAZ…

1 Kaşık Tuz Etkisi İnanılmaz…

Tıkalı Lavabonuzu 1 Kaşık Tuz Etkisi İnanılmaz…

01 Şubat 2019 Cuma 21:26

Lavabo tıkanıklığı evde işlerin aksatılmasına neden olan ve moral bozucu bir durumdur. Bu durum bazen lavaboların yıllar içinde zarar görmesinden yada lavabo içlerine yabancı madde atılmasından kaynaklı olabilir. Sizlerle bugün evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle bu olayın kısa zamanda giderilmesini sağlayan yöntemleri paylaşacağız.

2-20190201212921.jpg

Tuz ile lavabolarınızı AÇın Saç, sabun kalıntısı gibi sebeplere bağlı olarak banyo giderleriniz de tıkanıklık meydana gelebilir. Banyo giderlerini temizleyebilmek için sıcak su ve tuz karışımını kullanmayı tercih edebilirsiniz. Mutfak Pompa Kullanın Pompa uyguladığı baskı ile lavabo içerisinde maddelerin hızlıca oradan uzaklaşmasını sağlar. Öncelikle lavabonın deliklerinin tamamen pompanın açısında kaldığına emin olarak kullanmanız işlemi daha da kolaylaştıracaktır.

3-873.jpg

Bulaşık deterjanı ile Lavabonuzu Açın Gider borularında meydana gelen tıkanıklıklar için en basit yöntem bulaşık deterjanı ve kaynar su karışımı olabilir. Bunun için öncelikle gidere 100 ml bulaşık deterjanı dökün, yarım saat sonra da gidere kaynar su dökün. Sirke ve Karbonatla Lavabonuzu Açın Mutfak lavabolarınız çeşitli sebeplere bağlı olarak sık sık tıkanıyorsa karbonat, sıcak su ve sirke kullanımı yapabilirsiniz. Bunun için eşit miktarlarda karbonat ve sirkeyi karıştırıp, lavaboya dökün. Üzerine de kaynar suyu dökün. Bu işlem ile gider borusu anında açılacak.

4-536.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.