TIKANMIŞ KALP DAMARLARINI DOĞAL YOLLARDAN TEMİZLEYEN BESİNLER

Tıkanmış Kalp Damarlarını Doğal Yollardan Temizleyen Besinler

Tıkanmış Kalp Damarlarını Doğal Yollardan Temizleyen Besinler

27 Aralık 2018 Perşembe 21:36

Tıkanmış Kalp Damarlarını Doğal Yollardan Temizleyen Besinler. Kalp şakaya gelmez. Bazı doğal besinler sayesinde tıkanlıklıkları giderebilirsiniz  Elma Sirkesi : Sirke k-a-ndaki kolesterolu düşürerek kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu rol oynar. İçerdiği doğal asitler ve enzimlerle k-a-nın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.

  1. Elma Sirkesi : Sirke k-a-ndaki kolesterolu düşürerek kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu rol oynar. İçerdiği doğal asitler ve enzimlerle k-a-nın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.
  2. Nar suyu: Düzenli olarak nar suyu tüketimi, atardamarlarınızı temizler, damarların çeperlenmesini en aza indirir ve k-ötü kolestrolü düşürür.
  3. Yağlı balık: Çeşitli balıklar, vücudumuzun üretmediği bir besin olan omega-3 yağ asitlerinin ana kaynağıdır; gıda yoluyla emilimi kardiyovasküler sağlığın iyileşmesine yardımcı olabilir.
  4. Lahana turşusu
  5. Zeytinyağı
  6. Susam
  7. Domates: Domates, likopen olarak bilinen güçlü bir a-ntioksidan içerir, bu da arter duvarlarınız boyunca k-ötü kolesterolün oksitlenmesini azaltmaya yardımcı olur.
  8. Yulaf ezmesi: Her gün veya haftada üç kez tükettiğinizde, arterleriniz kendiliğinden temizlenir ve z-ararlı atıklardan kurtulur.
  9. Kuruyemişler
  10. Karpuz
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.