TÜM ARAÇ SAHİPLERİNİ İLGİLENDİRİYOR HERKEZ HABERİ BEKLİYORDU

ARAÇ SAHİPLERİNİ Yakinen İLGİLENDİRİYOR

Tüm Araç Sahiplerini İlgilendiriyor Herkez  Haberi Bekliyordu

10 Aralık 2018 Pazartesi 21:14

Araç sahiplerinin merakla beklediği Trafik sigortalarına zam konusu ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı açıklama yaptı. Peki 2019 yılında Araç Trafik sigortalarında zam olacakmı. Aralık ayının gelişiyle birlikte zam oranları merak ediliyordu ve “Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu?” sorusu soruluyordu.

1-978.jpg

2019 Trafik sigortası fiyat listesi araç sahipleri tarafından merakla beklenirken Hazine ve Maliye Bakanlığı 2019’da trafik sigortalarına zam yok diye yazı yolladı. Trafik sigortasına 2019’da zam yok. Hazine ve Maliye Bakanlığı, sigorta şirketlerine bir yazı yollayarak, 2019’un ocak ayında, trafik sigortası fiyatlarında, fazladan bir artışa gidilmeyeceğini duyurdu. Bakanlık, aynı duyuruda, 2019’da trafik sigortasının teminat limitlerinde değişiklik olmayacağını da açıkladı.

2-846.jpg

Böylece gelecek senenin başında trafik sigortasına zam bekleyen, özellikle de enflasyon ayarlaması talep eden sigortacıların umutları suya düşerken; ilk defa trafik sigortasının teminat limitlerinde de artışa gidilmemiş oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.