ÜNLÜ İSİM H-AYATINI K-AYBETTİ

Açıklama Yapıldı

ÜNLÜ İSİM H-AYATINI K-AYBETTİ

09 Ağustos 2018 Perşembe 22:56

Beşiktaş'ı ü-zen haber geldi Ünlü isim y-aşamını k-aybetti Beşiktaş erkek Basketbol ekipı`nın efsane kaptanlarından Battal Durusel v-efat e-tti. Siyah-beyazlı kulüp, 73 yaşında h-ayatını k-aybeden Battal Durusel için başsağlığı mesajı yayımladı. Siyah-beyazlı

1-358.jpg

kulüpten yapılan açıklamada, "erkek Basketbol ekipı`mızın efsane kaptanlarından eski milli basketbolcumuz Battal Durusel`in v-efat e-ttiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Siyah-beyazlı kulüpten meydana getirilen açıklamada, "adam Basketbol ekipı`mızın efsaneleşmiş kaptanlarından eski ulusal basketbolcumuz Battal Durusel`in v-efat e-ttiğini derin bir ü-züntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.M-erhuma Allah`tan r-ahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine b-aşsağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı. Beşiktaş Basketbol takımı`nın 1974-1975 sezonunda kazandığı ilk şampiyonlukta pay sahibi olan Durusel, aktif spor yaşantısını noktaladıktan sonra siyah-beyazlı kulüpte uzun süre genel menajer olarak vazife yapmıştı. Siyah-beyazlı kulübün resmi web sitesinden yer alan başsağlığı açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

2-959.jpg

"Erkek Basketbol ekibimızın efsane kaptanlarından eski milli basketbolcumuz Battal Durusel’in v-efat ettiğini derin bir ü-züntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Battal Durusel, erkek Basketbol takımımızın 1974-75 sezonunda kazandığı ilk şampiyonlukta pay sahibi olmuş ve basketbolu bıraktıktan sonra Kulübümüzde uzun süre genel menajer olarak vazife almıştı. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.