ÜNLÜ İSİMDEN AÇIKLAMA GELDİ.

Açıklama Yapıldı

Ünlü İsimden Açıklama Geldi.

18 Ekim 2018 Perşembe 21:40

Ünlü İsimden Açıklama Geldi. Sosyal medya fenomeni g-özaltına alındı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Son dönemin en çok dikkat çeken işlerinden biri olan sosyal medya fenomenliğinin özellikle gençleri yanlış yönlendirmesine birebir şahit oluyoruz.

1-598.jpg

SİMGE BARANKOĞLU GÖZALTINA ALINDI “Ö-rümcek k-orktun mu, y-ılan k-orktun mu?” videosuyla sosyal medyaya damgasını vuran Simge Barankoğlu, g-özaltına alındı. İzmir’de yaşayan 23 yaşındaki Simge Barankoğlu, s-atışı y-asak olan e-lektronik s-igaraların reklamını yaptığı için g-özaltına alındı. ”Ö-rümcek k-orktun mu, y-ılan k-orktun mu?” videosu ile ünlenen Simge Barankoğlu, geçen yıl da Beyaz Show’a katılmıştı. Simge Barankoğlu’nun Instagram’da 635 bin takipçisi var. Instagram ve Youtube fenomeni olarak geçtiğimiz aylarda Yılan korktun mu?, Ö-rümcek k-orktun mu? cümleleri ile 15 saniyelik video sonucunda internet dünyasının dikkatini üzerine çekmeyi başaran Simge Barankoğlu son olarak e-lektronik s-igara reklamında yer aldığı için g-özaltına a-lınmıştır.

2-495.jpg

İnstagram hesabında 2018 yılı itibariyle 635 Bin civarında takipçi mevcuttur. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 55’tir. Adnan Menderes Üniversitesi mezunu Simge Barankoğlu aslen İzmir Ödemiş’lidir. Ares isminde P-itbull c-insi bir k-öpeği vardır.

3-363.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.