ÜNLÜ OYUNCU VEFAT ETTİ! SANAT CAMİASI YIKILDI.

....

Ünlü oyuncu vefat etti! Sanat camiası Yıkıldı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 23:42

Akciğer k-anseriyle s-avaşan oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece t-edavi gördüğü h-astanede Vefat Etti. Uzun süredir a-kciğer k-anseriyle mücadele eden oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece t-edavi gördüğü h-astanede h-ayatını k-aybetti. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’

1-544.jpg

dizisinin ‘Rıfat’ı olarak da bilinen Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Söz’ dizisinde ‘Albay’ karakteriyle ekranda yer almıştı. 57 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, 2 gün önce rahatsızlanarak İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu, dün gece saat 23:00’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehmet Uslu’nun cenazesi bugün memleketi Akşehir’e gidecek ve yarın, Akşehir’de son yolculuğuna uğurlanacak. Akciğer k-anseriyle s-avaşan oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece t-edavi gördüğü h-astanede Vefat Etti. Uzun süredir a-kciğer k-anseriyle mücadele eden oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece t-edavi gördüğü h-astanede h-ayatını k-aybetti. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin ‘Rıfat’ı olarak da bilinen Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Söz’ dizisinde ‘Albay’ karakteriyle ekranda yer almıştı.

2-441.jpg

57 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, 2 gün önce rahatsızlanarak İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu, dün gece saat 23:00’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehmet Uslu’nun cenazesi bugün memleketi Akşehir’e gidecek ve yarın, Akşehir’de son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.