ÜNLÜ OYUNCU Y-OĞUN BAKIMDA VE DURUMU ÇOK A-ĞIR!

Açıklama Yapıldı

Ünlü oyuncu y-oğun bakımda ve durumu çok a-ğır!

03 Şubat 2019 Pazar 20:58

Yeşilçam’ın ünlü ismi Aytaç Arman h-astaneye kaldırıldı. Durumu a-ğır olan Aytaç Arman y-oğun bakıma alındı… Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Yalçın Menteş’in y-oğun bakıma kaldırıldığını duyuran ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şimdi ise Yeşilçam’dan bir üzücü h-aber verdi ve ünlü sinema sanatçısı

1-20190203210021.jpg

Aytaç Arman’ın y-oğun bakımda olduğunu duyurdu. Akay, “Ü-zücü h-aberler hep üst üste geliyor. Bugün sabah Tahir Sarıkaya’nın ekibinden muhabir Aşkın Şeker’le, Yalçın Menteş’i ziyaret etmek için tedavi gördüğü h-astaneye giderken, ü-zücü bir -haber daha aldım. Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Aytaç Arman da y-oğun bakıma kaldırıldı. Değerli oyuncumuz k*nser tedavisi görüyordu ve hayranlarını ü-zmemek adına herkesten s-aklıyordu. İstanbul Onkoloji H-astanesi’nin y-oğun bakım servisinde yatan değerli oyuncumuzun durumu çok a-ğır, ne olur d-ualarınızı esirgemeyin.” i-fadelerini kullandı. YALÇIN MENTEŞ’E BÜYÜK VEFASIZLIK!

2-20190203210021.jpg

Yalçın Menteş’in de k*nser olduğunu s-akladığını c-anlı yayında dile getiren ünlü sanatçı Onur Akay, ayrıca bu sabah Menteş’in t-edavi olduğu h-astaneye gitti ve ünlü oyuncu hakkında bilgi aldı. H-astane çıkışında Akay’ın açıklamaları, Beyaz TV’de yayınlanan ve Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programından c-anlı olarak yayınlandı. Akay, “Yalçın Menteş, suni solunum cihazlarıyla t-edavi görüyor ve uyutuluyor. Her şeye hazırlıklı olun dediler. Yalçın Menteş r-ahatsızlanmadan önce v-efasızlıktan bahsediyordu. Şimdi de aynı v-efasızlığı yaşıyor. H-astane ile görüştüm ve sanat camiasından h-astaneye hiç kimse gelmemiş.

3-879.jpg

Sanat camiası yine v-efasızlığını gösterdi. Uzun süredir Akciğer k*nseri ile savaşıyordu ama o da herkesten saklıyordu.” dedi. Menteş’in, a-ğır şeker h-astalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.