ÜNLÜ SANATÇIDAN Ü-ZEN AÇIKLAMA! 7 AYDIR ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Açıklama Geldi

ÜNLÜ SANATÇIDAN Ü-ZEN AÇIKLAMA! 7 AYDIR ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

10 Ağustos 2018 Cuma 23:50

Onur Akay, yine bir k-ötü h-aber verdi. Müslüm Gürses’in yorumladığı ‘Sensiz Olmuyor İşte’, ‘O Gitti Dönmeyecek’, Yaşar İpek’in yorumladığı ‘yalan’ benzer biçimde çok sayıda sanatçının sevilen şarkılarının söz yazarı ve

1-361.jpg

bestecisi olan ses sanatçısı dostumız Nesrin Obalı, 7 aydır z-or günler geçiriyor. Arabesk müzik sanatçıları tarafından beste yapınmanü olarak adlandırılan Obalı’ya, a-kciğer k-anseri t-eşhisi konuldu. 44 yaşındaki genç sanatçımız k-emoterapi t-edavisi görüyor. ONU K-ANSERDEN ÇOK VEFASIZLIK Ü-ZDÜ! Senelerce ünlü isimlere şarkı sözlerini ve bestelerini verdi. 2017 senesinde artık kendisi albüm yaparak, şarkılarını kendi yorumundan müzikseverlere sunmuştu ki, kısa süre sonrasında r-ahatsızlanarak h-astaneye kaldırıldı ve k-anser t-Bu süreçte ise, senelerce sözlerini ve bestelerini verdiği sanatçılar maalesef onu aramadı. İstanbul Beylikdüzü’nde ikamet eden sanatçımız Nesrin Obalı’yı, k-anserden çok v-efasızlık ü-zdü.

2-962.jpg

Işık Müzik’in sahibi Engin Işık ve yakın dostu ve zeki Sincar, kıymetli sanatçımız Nesrin Obalı’yı ziyaret ettikten sonra, v-efasızlıktan dolayı yaşadığı ü-züntüyü bana anlattılar ve o an aklıma, arabesk müziğin dev ismi Müslüm Gürses’in okumuş olduğu, Obalı’nın şarkısının sözleri geldi. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkısında, “Ne saray ister ne taç, bu gönül sana muhtaç, ben h-astayım sen i-laç, sensiz olmuyor işte” demiş. H-astaya i-laç olmanın en güzel yolu vefadır fakat o da bizim piyasada olmuyor işte!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.